banner388

KÖSEOĞLU: SAMSUNUMUZU HEP BİRLİKTE KALKINDIRMALIYIZ

Samsun'un marka kuruluşlarından Sampa Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Volkan Köseoğlu, Samsunhaber.com'a çok özel açıklamalarda bulundu.

KÖSEOĞLU: SAMSUNUMUZU HEP BİRLİKTE KALKINDIRMALIYIZ

Samsun'un marka kuruluşlarından Sampa Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Volkan Köseoğlu, Samsunhaber.com'a çok özel açıklamalarda bulundu.

06 Ağustos 2020 Perşembe 16:26
KÖSEOĞLU: SAMSUNUMUZU HEP BİRLİKTE KALKINDIRMALIYIZ

Samsun'un en prestijli şirketleri arasında yer alan, Türkiye'de ihracaat yapan şirketler arasında şehrin yüzakı olan Sampa A.Ş Genel Müdürü Volkan Köseoğlu dünyanın bir çok ülkesine ihracaat yaptıklarını ve 2500 çalışanıyla Türkiye'nin marka şirketleri arasına girmeyi başardıklarını söyledi.

VİZYONUMUZ ÇOK ÇALIŞMAK VE ÜRETMEK

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz'a şirketin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Köseoğlu; 'Sampa A.Ş 2031 yılına kadar şu anda 2500 çalışan kadrosunu 16 bin kişiye yükseltmeyi belirleyen, ihracaatta rekorlar kırarak 10 yıl içinde Türkiye'nin sayılı kuruluşları arasında yer almayı hedefleyen bir vizyonla çalışmaktadır. Bizim en büyük gücümüz çok çalışıp memleketimize en iyi hizmeti vermektir. Samsun ve ülkemiz büyük başarıları fazlasıyla hak ediyor.' dedi.

İNSAN HAYATI HEP ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Pandemi döneminde en başından konuyu büyük bir titizlikle takip ettiklerini ve gerekli önlemleri anında alarak stratejilerini ona göre belirlediklerini söyleyen Köseoğlu; 'Bizim dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi Çin'de de ofisimiz bulunmaktaydı. Wuhan kentinde başlayan salgın nedeniyle oradaki Ceomuzdan bir brifing aldık. Salgının ciddi boyutlara ulaşacağını anladık. Önce 200 bin maske siparişi vererek çalışanlarımıza maskeyle çalışma zorunluluğu getirdik. Olayların boyutları büyüyünce önlemlerimizi daha da artırdık. İnsan hayatından daha önemli bir şeyin olmadığını yönetim kurulu başkanımız başta olmak üzere tüm şirket yöneticilerimizle birlikte aynı doğrultuda kararlar aldık. Temmuz ayının başına kadar olan sürede 3 pozitif vakamız vardı. Daha sonra bu rakam 28 kişiye çıktı. Bu durum bizi fazlasıyla üzmüş olsada tedbirlerin bire bir uygulanmasında asla taviz vermeden çalışmalarımıza devam ettik.' diye konuştu.

ÇALIŞANLARIMIZ BİZİM DEĞERİMİZDİR

Bu süreçte hiç bir çalışanı işinden etmeden, insanlarımızın ekmeğine saygı göstererek davrandıklarını belirten Köseoğlu; 'Çalışanlarımız bizlerin değeridir. Ancak kurallara uymayıp başkalarının hayatlarını tehlikeye atmakta doğru bir davranış değildir. Burası ciddi bir kurum ve herkesin şirket tarafından belirlenen kriterlere uyulmasını beklemekte bizlerin hakkıdır. Üstelik insan hayatı söz konusu ise her çalışanımızın hassasiyetle davranmasından daha doğal ne olabilir ki? Bu süreçte kurallara uymayan 60 kişiyle yollarımızı ayırdık. Yılbaşından bu yana 700 kişiyi işe alarak yolumuza devam ediyoruz. Kimsenin ekmeğiyle oynama gibi bir lüksümüz olamaz. Aksine şirketimiz Samsun'un istihdam sağlayan kurumlarının en başında gelmektedir. Bundan da büyük bir mutluluk duyduğumuzu söylemek isterim.' şeklinde konuştu.

SAMSUN İÇİN YAPICI OLMALIYIZ

Samsun basınında yayınlanan haberlerle ilgili kendilerinin fazlasıyla üzüldüğünü ancak bazı yanlış bilgilerden dolayı özeleştri de yaptıklarını sözlerine ekleyen Köseoğlu; 'Biz bu süreçte bazı bilgi eksikliklerinden dolayı yayınlanan haberlere gerçekten üzüldük. Bu konuda Samsun medyasına doğru ve hızlı bilgi vermenin gerekliliğini fazlasıyla hissettik. Doğru haber ve gerçek bilgi vermekle ilgili medya planlamamızı hızlandırdık. Samsun medyası güçlü bir yapıya sahip ancak karşı tarafında görüşleri alınarak yapılan haberlerin kamuoyunu doğru bilgilendirme açısından önemli olduğunu söylemek isteriz. Samsun'da tüm kurum ve kuruluşlarıyla yükselen bir mantığı ortaya koyduğumuzda inanın Samsun özlemlerine, beklentilerine çok daha hızlı kavuşacaktır. Yapıcı olmalıyız ve bu şehri hep birlikte kalkındırmalıyız.' diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 06.08.2020 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Küçükoğlu 2020-08-07 04:07:32

Bu şehrin sahipsiz olduğunu herkes biliyor ve şehirde eğitimli bilgili insan pek durmuyor yurtdışına gidiyor ...Sampa ile sompo ile olmaz sayı çok daha olmalıydı.