banner388
banner390
banner410
banner408

Kaya Güven Tazeledi

İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mali Müşavir Levent Kaya, fuar içi Kısmet Düğün Salonunda düzenlemiş olduğu kahvaltı programında yeni yönetim kurulunu tanıtarak güven tazeledi.

banner269

Kaya Güven Tazeledi

İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mali Müşavir Levent Kaya, fuar içi Kısmet Düğün Salonunda düzenlemiş olduğu kahvaltı programında yeni yönetim kurulunu tanıtarak güven tazeledi.

12 Temmuz 2020 Pazar 14:21
Kaya Güven Tazeledi

Kahvaltı programa katılan isimler arasında: Kavak Kaymakamı İbrahim Ergin Şenay, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, KADEF Başkanı Bayram Erişgin, Liv Hospital Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. Yılmaz Karagöz, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, İYİ Parti Kavak İlçe Başkanı Sefer Kırış, CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun, MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun, CHP Kadın Kolları Başkanı Naide Bakkal, Canik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürü Yusuf Celil Caner, AK Parti Kavak Büyükşehir  Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Sarıoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Öksüz, İYİ Parti Kavak Gençlik Kolları Başkanı İlkay Kocataş, İlkadım Belediye Meclis Üyesi Özkan Şener ve İYİ Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Ahmet İçli vardı.

Çok sayıda önemli ismin katıldığı kahvaltı programında bir konuşma yapan Kaya, davetlilere hoş geldin diyerek "29.12.2020 tarihinde kurmuş olduğumuz İlkadım Kavaklılar Kültürel Yerel Dayanışma Derneğimizin kuruluşundan bu tarihe kadar olan tüm çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Gün geçtikçe büyüyen, varlığını hissettiren bir dernek olmanın gururunu yaşamaktayız. Hedeflerimiz arasında; dernek binası ve derneğimize ait araç almak olmazsa olmazlarımızdandır. İlk gün söylediğimiz gibi kırılgan bir yapıya sahip olan hemşehrilerimiz arasındaki kırgınlığı en aza indirmek ve federasyonum altında güçlü bir yapıya sahip olmak vardır. Bu vesile ile güzel bir Pazar sabahınızı, bizlere ayırdığınız için şahsım ve yönetim kurulu adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.


KAYA'NIN YENİ YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı: Levent Kaya,
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Mustafa Umar
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Hasan Sayal
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Ahmet Algan
Yönetim Kurulu Genel Sekreteri: Nadir Seyhan
Yönetim Kurulu Muhasip Üye: Nadir Dirican
Yönetim Kurulu Üyesi: Ebru akal
Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Demirtaş
Yönetim Kurulu Üyesi:  Ender Çıkla
Yönetim Kurulu Üyesi:  Adem Karagöz
Yönetim Kurulu Üyesi: İdris Kaya
Yönetim Kurulu Üyesi:  Olcay İnaç
Yönetim Kurulu Üyesi:  Hicabi Özenç
Yönetim Kurulu Üyesi:  Kenan Demiroğlu
Yönetim Kurulu Üyesi:  Alper Varol

Son Güncelleme: 12.07.2020 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 2020-07-12 20:55:08

nerde sosyal mesafe nerde maske