banner388

Kadir Gürkan, İsrail'e ateş püskürdü

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, İsrail'e ateş püskürdü.

Kadir Gürkan, İsrail'e ateş püskürdü

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, İsrail'e ateş püskürdü.

15 Mayıs 2018 Salı 16:26
Kadir Gürkan, İsrail'e ateş püskürdü

Samsun haber - İsrail’in Kudüs’te Müslümanlara yaptığı katliamla ilgili basın açıklaması düzenleyen Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, tepki gösterdi.

Gelişmiş ülkelerin Orta Doğu'ya kan ve gözyaşı getirdiğini belirten Kadir Gürkan, "Gelişmiş ülkelerin Orta Doğu’da kendi çıkarlarını oluşturabilmek adına sürdürdüğü vekalet savaşları bölgeye kan ve gözyaşı getirmekte, masum insanların hayatını kaybetmelerine sebebiyet vermektedir. Gelişmiş ülkelerin, dünyanın bilinen petrol rezervlerinin yaklaşık yüzde altmışının bulunduğu Orta Doğu coğrafyasında egemen olmak istemesi, sıcak denizleri kontrol edebilme arzusuyla bölge insanını hiçe sayarak yaratılan savaşlar ve çatışmalar sonucunda Orta Doğu gelişmiş ülkelerin yeni silah teknolojilerini denediği bir açık laboratuvara dönmüştür. ABD’nin Kudüs’ün tamamını ‘İsrail’in başkenti’ olarak tanıyıp büyükelçiliğini resmen Tel Aviv’den Kudüs’e taşıması bölgede huzursuzluğu artıran, provakatif bir girişim olup, asla kabul edilemez” diye konuştu. 

59 kişinin hayatını kaybettiğini 2 bin 700 Filistinlinin ise yaralandığına dikkat çeken Gürkan, "ABD Büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınmasını protesto eden Filistinlilere karşı İsrail tarafından gerçek mermilerle gerçekleştirilen saldırılar sonucunda, aralarında çocukların da olduğu 59 kişi hayatını kaybetmiş, 2 bin 700 Filistinli yaralanmıştır. İsrail uluslararası mahkemelerde bunun hesabını vermelidir. Bölgede yaşanan savaşlar ve çatışmaların bitirilebilmesi için, bölgeye kalıcı bir huzur ortamının getirilebilmesi için uluslararası kuruluşlar ve bölge ülkeleri bir araya gelmeli, kalıcı barışın sağlanması gerekmektedir" şeklinde ifade etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa 2018-05-15 17:36:53

Samsunun girişine otuz kat yahudinin otelini diktir, araç gereçden tutta içecek iç çamaşirina kâdar yahudinin malini kullan sonrada kahrolsun israil yersen.