banner388

İYİ Parti Grup Başkanvekilliğine Erhan Usta getirildi

İYİ Parti'de Lütfü Türkkan'dan boşalan Grup Başkanvekilliği koltuğuna Samsun Milletvekili Erhan Usta getirildi. 

İYİ Parti Grup Başkanvekilliğine Erhan Usta getirildi

İYİ Parti'de Lütfü Türkkan'dan boşalan Grup Başkanvekilliği koltuğuna Samsun Milletvekili Erhan Usta getirildi. 

08 Kasım 2021 Pazartesi 15:35
İYİ Parti Grup Başkanvekilliğine Erhan Usta getirildi

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl’de Genel Başkan Meral Akşener’e tepki gösteren ve şehit yakını bir kişiyle yaşadığı gerginlik sonrası küfür etmişti…

Yaşanan olay sonrası İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan istifa etmişti…

ERHAN USTA KOLTUĞU DEVRALDI 

Türkkan’ın istifasından sonra yapılan seçimde, İYİ Parti’nin yeni Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk 2021-11-08 19:07:53

Samsundan aday olursan iyi parti Samsunda oy moy alamaz yeni partini düşünüyorsan başka bir şehirden aday ol. Yerel seçimlerde Samsuna attığın kazığı unutmadık.

Avatar
fevzi ak 2021-11-08 22:43:10

Bu aday olursa samsundan iyi parti oy alamaz!!!bu oy aldırmama görevini yerine getirirken akşener de zaten kılıçdaroğlu gibi seçimleri kazanamamak için her türlü saçmalığı yapacaklar gibi gözükeyi gidişat..ZATEN BÜTÜN TRBZNLAR DOLMUŞ İYİ PARTİYE Kİ O PARTİDEN ÜLKEYE BİR HAYIR GELMEYECEĞİ ŞİMDİDEN BELLİ. YİNE MEVCUT İKTİDARLA DEVAM

Avatar
CANAN 2021-11-08 22:46:45

GÜNAHIMI VERMEM BUNA TEZGAH DÜMENE KARNIMIZ TOK!..ZATEN HEPİSİ TEZGAH DÜMEN DE...BÖYLESİ DE ÇOK ÇİRKİNDİ...PARTİSİ NE OLURSA OLSUN SAMSUN İÇİN ÇOK FAYDALI ÇALIŞACAK BİR İNSANA SEÇİMİ KAYBETTİRDİ, SAMSUNA BU ZAMANA KADAR BÜTÜN YAPILANLARI BOŞA ÇIKARACAK BİR TİRBZONU SAMSUNUN BAŞINA GETİRDİ..YAZIKLAR OLSUN!

Avatar
Totti 2021-11-09 08:11:41

Iyi partiye oy verecem ama Erhan usta aklıma gelince vazgeçiyorum

Avatar
İsmail 2021-11-09 11:58:43

Bir MHP li olarak bağımısz aday olduğunda oyumu kendisine verdim. Erhan USTA da gidip daha önce FETÖ destekliyor dediği İP e katıldı. İlkesiz , omurgasız bir tutum sergiledi. Siyasetçiye güven olmayacağını bir kez daha tescilledi. 1000 oyum olsa bir daha kendisine ve HDP nin ortağı partisine oyumu vermem.