banner388

İlkadım'da 14 Mahallede Kentsel Dönüşüm Müjdesi

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anadolu, Hastanebaşı, Zeytinlik ve Kökçüoğlu mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde konuşan Erdoğan Tok, İlkadım'da 14 mahallede kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

İlkadım'da 14 Mahallede Kentsel Dönüşüm Müjdesi

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anadolu, Hastanebaşı, Zeytinlik ve Kökçüoğlu mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde konuşan Erdoğan Tok, İlkadım'da 14 mahallede kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

27 Mart 2019 Çarşamba 18:04
İlkadım'da 14 Mahallede Kentsel Dönüşüm Müjdesi

İlkadım İlçesi'nde 14 Mahalle'de uygulanacak olan kentsel dönüşüm programı mahallelerde bahar havası estirdi.

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anadolu, Hastanebaşı, Zeytinlik ve Kökçüoğlu mahallerine yaptığı ziyarette büyük coşku ile karşılandı.

Ziyaret ettiği her mahallede büyük bir sevgi seli ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a vatandaşlar evlerinin balkonundan ve penceresinden sevgi gösterilerinde bulundu.

MAHALLELERDE KENTSEL DÖNÜŞÜM HEYECANI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat ilgilendiği Samsun İlkadım İlçesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda Büyükşehir ve İlkadım Belediyesi'nin ortak  çalışmayla yapılacak olması halkta büyük heyecan oluşturdu.

KENTSEL DÖNÜŞÜME DEVLET SÖZÜ

Hükümetin gündemine aldığı İlkadım ilçesindeki kentsel dönüşüm problemini iktidar belediyesi olmanın avantajları ile çözeceklerini ifade eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Samsun'un en eski yerleşim merkezlerinden olan İlkadım İlçemizde kentsel dönüşüm ilçemizin makus talihini değiştirecek. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İlkadım'da kentsel dönüşüm sorununu hükümet olarak çözeceğinin sözünü vermişti.  Bu sözü yerine getirerek talimatlandırdığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız koordinasyonunda başlatılan kentsel dönüşümle İlkadım ilçemiz modern bir görünüme kavuşacak. Türkiye'nin örnek kentsel dönüşümü ilçemizde gerçekleşecek. İlkadım ilçemiz kentsel dönüşümle ihya edilecek. Hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeyecek.  Halkımızın rızası doğrultusunda gerçekleşecek kentsel dönüşüm, tek-tek, ada-ada yapılacak. Dayanıksız, yaşamaya elverişsiz evler ve binalar, yeni planlamalarla yeniden inşa edilecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda Büyükşehir ve İlkadım Belediyesi ile yapılacak ortak çalışmayla Fatih, Reşadiye, Yenidoğan, Anadolu, Zeytinlik, Kadıköy, Hastane, Kökçüoğlu, Karasamsun, Hançerli, Saitbey, Pazar, Selahiye ve Cedit, mahallelerinde kentsel dönüşüm sorunu aşılacak." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2019-03-27 18:36:22

15 yıldır hastane başı kentsel donusume alındı kimse evine çivi cakmadi. Harabe haline geldi.simdi mi aklına gelmiş yazık boşuna uğraşmanın anlamı yok bir tane oy alamaz.

Avatar
Mert 2019-03-27 18:20:10

O zaman bu imar affını çıkaran dış mihrakları kınıyorum.

Avatar
Saitbeyli 2019-03-27 18:28:43

İhsanlah saitbey ve 100 yıl bulvar üstü derhal hemen bekliyoruz

Avatar
Samsunlu 2019-03-28 00:56:51

Hani Adalet Mahallesi Meskenlere verilen sözler..

Avatar
ANADOLU 2019-03-28 08:59:32

Kentsel dönüşüm yapılacaksa eğer anadolu mah neden doğalgaz boruları döşettiniz.Yıkılacak binalar için mi borular döşetildi ki binalar sağlam mı değil mi bakılmadan 1 hafta içinde boru döşendi.Yapılanlar hiç samimi gelmiyor daha doğrusu herkes akıllandı.anadolu,hastane,kökçüoğlu kesinlikle kentsel dönüşüm olmalı en eski evler oralarda ve şehrin en merkez yerlerinde görüntüyü düzeltmek lazım.

Avatar
2019-03-28 12:02:21

VAAD EDEN ÇOK İCRAAT YOK! GEÇİNİZ 1 NiSANDA MİLLET SİZE ŞAKA YAPMAYACAK EMİN OLUN!!..

Avatar
karışık kafam ve ben 2019-03-28 08:03:32

yarısına doğalgaz verip yarısına vermediğiniz anadolu mahallesine mi yapacaksınız. millet evine doğalgaz döşettikten sonra mı yıkacaksınız önce mi ? sizin ne yaptığınızı bilen biri var mı acaba çok merak ediyorum. yada siz kendiniz biliyor musunuz.

Avatar
Gerçek 2019-03-28 08:21:47

Müjde kelimesi 5 harf söylemesi çok kolay fakat uygulayan yok