banner388
banner390
banner410
banner408

İlk adım temizlik ve hijyen

Yaz döneminde çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte eden İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, ilçenin muhtelif yerlerinde eskimiş çöp konteynerleri ile çöp kovalarını da yenileri ile değiştirirken; yetersiz kalan bölgelere de konteyner ve çöp kovası koyuyor.

banner269

İlk adım temizlik ve hijyen

Yaz döneminde çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte eden İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, ilçenin muhtelif yerlerinde eskimiş çöp konteynerleri ile çöp kovalarını da yenileri ile değiştirirken; yetersiz kalan bölgelere de konteyner ve çöp kovası koyuyor.

01 Ağustos 2019 Perşembe 20:39
İlk adım temizlik ve hijyen

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan yer üstü  ve yer altı çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte ediyor. Rutin olarak yapılan dezenfekte işlemi, yaz aylarında sıcaklık nedeniyle artan kötü koku ve bakterilerin önüne geçmek için daha da arttırıldı. Öte yandan ekipler, ilçenin muhtelif yerlerinde eskimiş çöp konteynerleri ile çöp kovalarını da yenileri ile değiştirirken; yetersiz kalan bölgelere de konteyner ve çöp kovası koyuyor.

''Önceliğimiz halkımızın sağlığı''

Her zaman vatandaşın sağlığını düşündüklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,''İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Kullandığımız kimyasallarla çöp konteynerlerindeki sinek oluşumu önleniyor ve ayrıca kullandığımız parfümlerle konteynerlere güzel bir koku bırakıyoruz.  Bu uygulama ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, dezenfekte işlemi ile kötü koku ve bakteri oluşumunun önüne geçiyor. Bu çalışma ile sadece konteynerlerin temizliği değil, şehir içinde çeşitli atıklardan kaynaklanan kirli noktalarda da bu dezenfekte işlemi sağlanacaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 2019-08-02 09:05:14

Samsun için yapılacak çok şey var. İşsizlik ve esnafın ekonomik sorunları çözüm bekliyor. Samsun’da alt yapı çalışmalarına hız verilmeli. Yarım kalan projeler tamamlanmalı. Hiç düşündünüzmü ; Samsun’a neden turist gelmiyor ? Bacasız sanayi olan turizm bu şehrin ekonomik sorunlarını çözmek için iyi bir fırsat ..! Serbest bölge Limanı, Türkiye’nin en uzun sahili, kafeleri ,restoranları ,mağazaları, doğal güzellikleri ve tarihi yapıları ile turizme hazır olan bu şehir için Avrupadan ve Rusya’dan turist çekebilmek için projeler hazırlanmalı ve hayata geçirilmeli..! Havayolu ve deniz yolu ile ulaşım hazır halde ilken turistin neden gelmediği düşünülmeli gerekli çalışmalar başlatılmalı. Esnaf için olmassa olmaz turizm Samsun’un ekonomik sıkıntıları aşabilmesi Adına çok önemli. Şehirdeki eksik altyapı çalışmaları tamamlanmalı ; trafik,ulaşım sorunları çözülmeli. Şehir içindeki trafik akışını hızlandırmak için daha çok yaya üst geçitleri acil yapılmalı. Şehir içi asfalt yollardaki çukurlar kapatılmalı yenilenmeli. Ulaşımda kullanılan şehir içi dolmuşlarının yenilenmesi için girişimler yapılmalı. Eski klimasız dolmuşlar büyük problem..! Çevreyi kirleten işletmelere ceza kesilmeli ; Mert Irmağı Kanalizasyondan dolayı bataklığa dönmüş durumda. İlk selde mert ırmağı takabilir !!Tarihi yapılar korunmalı restore edilmeli. Tarihi bulvar avm ye yatırımlar devam etmeli. Merkezde kapanan sinemalar açılmalı. Fuar için yeni projeler üretilmeli..! Belediye ve kurumlara bu konuda çok görev düşüyor.!!!

Avatar
emekli 2019-08-02 11:14:44

Derebahçe yürüyüş yolu üzerinde bulunan banklarda oturup çekirdek kabukları atılıyor (genelde suriyeliler)Bir zabıta görevlendirilse çok iyi olur,

Avatar
erbey 2019-08-02 13:32:54

yapmanız gerekenlerle övünmek çok ilginç. bu derece geri gidilmez hizmette. 56 lar ara sokaklar yerler heryer sinek ve pislik içinde. suriyelilere laf eden emekli, ben bu memleket kadar çekirdek yiyen ve sigara içen bir memleket görmedim dediğin yerlerde yerlere bak anlarsın

Avatar
samsun55 2019-08-02 15:01:29

sayın baskan oy verılen yerlerı yıkayıp durma gelde vatan bılgısayar anadolu hastanesı ordakı cop koyteynırların ora nasıl bı bak leş gıbı