banner388

Havza’da doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği yapıldı

Havza’da protokol üyeleri öğrenciler ile birlikte doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliğinde Kılavuz Ormanında temizliği gerçekleştirdiler.

Havza’da doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği yapıldı

Havza’da protokol üyeleri öğrenciler ile birlikte doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliğinde Kılavuz Ormanında temizliği gerçekleştirdiler.

02 Kasım 2023 Perşembe 16:22
Havza’da doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği yapıldı

Çocuklarda sorumluluk ve yardımlaşma bilincinin oluşturulması amacıyla Havza Kaymakamlığı himayesinde Havza Belediyesi, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Havza Gençlik Merkezi ve Havza Orman İşleteme Şefliği iş birliği ile doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği düzenlendi.

Kılavuz Ormanında düzenlenen etkinlik öncesi konuşan Havza Gençlik Merkezi Müdürü Burak Becer etkinliğin çocuklara çevre bilinci aşılamak amacı ile düzenlendiğini belirtti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise doğanın gelecek nesillerin emaneti olduğunu belirterek; “Bizlere gelecek nesillere bırakmak üzere doğamıza saygı duymalı ve temiz tutmalıyız. Bu gün bizlerden doğayı emanet alarak kendilerinden sonra emanet edecek olan çocuklarımıza bu bilinci aşılamak için güzel bir etkinlik emeği geçenlere teşekkür ederim.”dedi.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ise etkinliğe katılan çocuklara teşekkür ederek; “Çocuklarımızın bu yaşlarda çevre ve doğa bilinci edinmeleri geleceğe daha temiz bir çevre bırakmamız demek.”dedi.

Konuşmalarından ardından Kaymakam Ayvat, Başkan Özdemir, protokol üyeleri ve öğrenciler Kılavuz Ormanında doğa yürüyüşü ve çevre temizliği yaptılar.

Etkinlik sonrası öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından meyve suyu ve kek ikram edildi.

Ayrıca İlçe Stadında Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce hazırlanan parkur, bilek güreşi, okçuluk, dart ve halt çekme oyunları ile öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Program Kaymakam Ayvat, Başkan Özdemir, protokol üyelerinde katıldığı spor etkinlikleri ile sona erdi.

Etkinliğe Kaymakam Ayvat, Başkan Özdemir’in  yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt , Havza, Çakıralan ve Akbelen Orman İşletme Şefleri ve personeli ile ilkokul öğrencileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.