banner388

HAVZA OSB'YE YATIRIMCI AKINI! BAŞKAN ÖZDEMİR: OSB HAVZA VE SAMSUN EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK!

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza OSB'nin hem ilçe hem de Samsun ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

HAVZA OSB'YE YATIRIMCI AKINI! BAŞKAN ÖZDEMİR: OSB HAVZA VE SAMSUN EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK!

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza OSB'nin hem ilçe hem de Samsun ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

20 Kasım 2022 Pazar 17:38
HAVZA OSB'YE  YATIRIMCI AKINI! BAŞKAN ÖZDEMİR: OSB HAVZA VE SAMSUN EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK!

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Samsunhaber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı, Samsunhaber imtiyaz sahibi Erdal Şencan ve Samsunhaberajansi Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Yavuz Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ederek Havza OSB'de son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Özdemir, Havza'nın ve Samsun'un ekonomisine büyük katkı sağlayacak OSB ile ilgili önemli bilgiler verdi. Halen hazırda 9 firmanın üretim yaptığını ve Türkiye genelinde yer tahsisi için çok büyük firmalardan ilgi gördüklerini belirten Özdemir; "Benim 2005 yılından bu yana takip ettiğim ve büyük önem verdiğim bir proje. OSB'ler özellikle ihracat yapan firmalar için büyük önem arz ediyor. Önceden firmaları Havzamıza yatırım yapmaya davet ediyorduk şimdi ise yatırım yapmak isteyen firmalar kentimize gelip yer istiyorlar. Bundan büyük bir mutluluk duyuyorum." dedi.

5 sene içinde OSB'de yer kalmayacağını ve yeni alanlar için belediye olarak harekete geçtiklerini belirten Özdemir; An itibariyle % 80'ni doldurduk. 2 sene içinde yüzde yüz olarak OSB'yi dolduracağız. Buraya iş insanlarının büyük ilgisi var. Yeni alanlar açmak için ekibimizle gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Tam olarak faal durumu geçildiğinde burada 5 bin kişiye istihdam alanı sağlanmış olacak." diye konuştu.

Havza'da iş odaklı çalıştıklarını ve kenti ekonomik olarak kalkındırmak istediklerini sözlerine ekleyen Özdemir; " İlçe başkanlığı ve belediye başkanlığım döneminde "kentimize nasıl katkı verebilirim" düşüncesiyle hareket ettim. Şimdi kafamdakileri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kentler sanayi yatırımlarıyla, üretimlerle büyür ve gelişir. Bu yolda hareket etmeye Havzamızı büyütmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
OsbHavzaHavza HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.