banner388

Havza hibe desteğinde ilk sırada

Samsun'un Havza ilçesi IPARD destekleri kapsamında Samsun’da proje sayısı ve almış olduğu hibe desteği bakımından 1. sırada bulunuyor.

Havza hibe desteğinde ilk sırada

Samsun'un Havza ilçesi IPARD destekleri kapsamında Samsun’da proje sayısı ve almış olduğu hibe desteği bakımından 1. sırada bulunuyor.

09 Kasım 2023 Perşembe 14:08
Havza hibe desteğinde ilk sırada

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ertan Özkan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Samsun İl Koordinatörü Yusuf Özbey’i ziyaret etti. Yusuf Özbey’i makamında gerçekleşen ziyarette Havza Yerel Eylem Grubu Derneği ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Yerel Eylem Grubu Derneğinin IPARD lll programına geçiş süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Özbey, Havza ilçesinin IPARD destekleri kapsamında Samsun’da proje sayısı ve almış olduğu hibe desteği bakımından 1. sırada olduğunu belirtti.

Başkan Sebahattin Özdemir yeni kurulan OSB’nin de etkisi ile IPARD lll programında daha da fazla hibe desteğinden daha fazla yararlanacağını düşündüğünü belirterek, “Havza’da ciddi anlamda proje hazırlama kültürü ve tecrübesi oluştu. Alınan hibe desteklemeleri ile ilçede tarım modernizasyonu hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Ayrıca Havza OSB’nin hızlı gelişimi ve büyümesi ile Havzanın hibe desteklemelerinden yararlanma oranı daha da hızlı bir şekilde olacaktır. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde kırsal kalkınmanın gerçekleşmesi için hibe desteklerinin daha artarak devam etmesi için Havza Belediyesi ve Havza YEG olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.