banner388
banner390
banner410
banner408

Havza'da gece gündüz karla mücadele

Son 50 yılın en yoğun kar yağışının yaşandığı Samsun’un Havza ilçesinde karın temizlenmesi için gece-gündüz mesai yapılıyor.

banner269

Havza'da gece gündüz karla mücadele

Son 50 yılın en yoğun kar yağışının yaşandığı Samsun’un Havza ilçesinde karın temizlenmesi için gece-gündüz mesai yapılıyor.

31 Ocak 2022 Pazartesi 12:23
Havza'da gece gündüz karla mücadele

Havza Belediyesi tarafından yoğun kar yağışının etkisini ortadan kaldırmak amacıyla başlatılan kar ve buz temizleme çalışmalarına gece gündüz denilmeden devam edildi. Havza Belediyesi destek hizmetleri, temizlik işleri ve zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerinin katılımı ile trafik yoğunluğunun az olduğu gece saatlerinde Hasan Aktar Caddesi'nde kar ve buz temizleme çalışması yapıldı.

Gün boyu 25 Mayıs Mahallesi ve İcadiye Mahallesi'nde sürdürülen çalışmalar akşam saatlerinde trafiğinde hafiflemesi ile birlikte Hasan Aktar Caddesi'ne kaydırıldı. İş makinelerinin ve çok sayıda personelin katıldığı çalışmada caddede kar temizleme ve ardından tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, son 50 yılın en yoğun kar yağışının gerçekleştiğini ifade ederek, "Önceliğimiz bir an evvel karın halkımız üzerindeki olumsuz etkilerini kaldırmak. Bunun için ekiplerimiz 24 saat esası ile çalışmalarına devam ediyorlar. Özveri ile işlerini yapan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 31.01.2022 12:29
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberHavzaKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.