banner388

Havza'da Cumhuriyet Bayramı spor etkinlikleri

Samsun'un Havza ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı spor etkinliklerinde dereceye girenlere madalyaları verildi.

Havza'da Cumhuriyet Bayramı spor etkinlikleri

Samsun'un Havza ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı spor etkinliklerinde dereceye girenlere madalyaları verildi.

06 Ekim 2023 Cuma 20:54
Havza'da Cumhuriyet Bayramı spor etkinlikleri

Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, Havza Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Havza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen etkinlikler kapsamında bilek güreşi, dart, ok atma, flor curling, kiremit devirme, satranç ve masa tenisi müsabakalarında dereceye giren öğrenciler için madalya töreni yapıldı. Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi önünde düzenlenen madalya töreninde dereceye giren öğrenciler madalyalarını yetkililerin elinden aldı.

Törende konuşan Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Yusuf Duru, düzenlenen bu tür etkinliklerin yaşlı ve engellilerin rehabilitasyonuna katkı sağladığını söyledi.

Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, 100. yıl etkinlikleri kapsamında birçok farklı dalda faaliyet planladıklarını belirterek, “Sporu hayatın her dönemine yaymak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu gaye ile bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimizin bir Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi gerçekleştirdik" dedi.

Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ ise "Bazı konuları öğrencilerimize sadece kitaplar ile öğretmemiz mümkün değil. Bazı şeyleri deneyimlemeleri, onlara hayat boyu verilecek en güzel eğitim oluyor. Bu etkinlik öğrencilerimizin değerler eğitimine katkı sundu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları protokol tarafından verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.