banner388

Gazeteciler Cemiyetine görkemli açılış

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Samsunlu bürokratların katılımı ile 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yeni hizmet binası açıldı.

Gazeteciler Cemiyetine görkemli açılış

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Samsunlu bürokratların katılımı ile 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yeni hizmet binası açıldı.

19 Mart 2019 Salı 11:19

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'ndeki Fatih Temiz İş Merkezi'ne taşındı. Yeni hizmet binasına geçiş töreninde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı internet medyasının hukuksal alanda olmasını belirterek "Biz de bu konunun farkındayız ve takibimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.  

BU SEKTÖRDE BÜYÜK YATIRIMLAR VAR 

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır "Bu sektörde çok büyük yatırım yapan arkadaşlarımız var. 50-60 gazeteci çalıştıran arkadaşlarımız var. Ancak hala statüleri belli değil. Hala bir yasa çıkmadı. Sayın Genel Başkan Yardımcımız sizden isteğimiz bu yasanın çıkmasına öncülük etmek istiyoruz" diye açıkladı.

BASIN İŞLEVİ ÇOK ÖNEMLİ 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı "Demokrasi kültürünün geliştiği ülkelerde basının işlevi son derece önemlidir. Kurumların önemini sürdürebilmesi, kurumun iç denetiminin güçlü olmasına bağlıdır. Bu kadar önemli bir görevi icra eden basın mensubu arkadaşlarımızın kullandığı internet mecrasını kullanan alanların hukuksal bir çerçeveye oturtulması gerekiyor. Birçok platformlarda bunun üzerine tartışmalar var. Biz de bu konunun farkındayız ve takibimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Ahmet ALTÜRK

Son Güncelleme: 19.03.2019 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.