banner388
banner390
banner410
banner408

Erhan Usta: Halkımız bu yalanlara kanmaz

Erhan Usta “Bugün terörist dedikleriyle dün birlikte yol yürüyenler, şimdi yol arkadaşlarını bizim yanımızda göstermeye çalışıyorlar, Halkımız bu yalanlara kanmaz" dedi.

banner269

Erhan Usta: Halkımız bu yalanlara kanmaz

Erhan Usta “Bugün terörist dedikleriyle dün birlikte yol yürüyenler, şimdi yol arkadaşlarını bizim yanımızda göstermeye çalışıyorlar, Halkımız bu yalanlara kanmaz" dedi.

06 Mayıs 2023 Cumartesi 15:53
Erhan Usta: Halkımız bu yalanlara kanmaz

Samsun Milletvekili, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, kimseye iftira atmadan, halka yalan söylemeden seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Partilerini terörle ilişkilendirmeye çalışanların yanlış yolda olduğunu ifade eden Erhan Usta, şöyle konuştu:

KENDİ İLİŞKİLERİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

"İYİ Parti'nin duruşu da, tavrı da nettir. Bizim ülkemize olan sevdamızı, hizmet etme aşkımızı tartışmak kimsenin haddi değildir. Bizi terörle yan yana getirmek isteyenler, aslında terörle olan bağlantılarını ve ilişkilerini gizlemeye çalışanlardır. Biz bu zamana kadar ne terörist başının mektubunu Anadolu Ajansı'ndan servis ettirdik, ne de kırmızı bültenle aranan bir teröristi TRT ekranlarına çıkartıp partimize oy istedik."

BAŞARISIZ SİYASETLERİNİ TERÖRLE KARARTIYORLAR

"İmralı'ya çocuk katilinin ayağına heyet gönderip seçimlerde onlardan destek isteyenler, şimdi bizi terörle yan yana olmakla suçluyor. Bu akla sığan bir tutum değildir. Bizler ülkemize hizmet etmek için halkımıza projelerimizi anlatmaya çalışırken, bazıları ise ülkeyi uçuruma doğru sürüklerken, bunun görünmemesi için siyasete bu şekilde yalanlar katmaktadır. Halkımız bu yalanlara kanmayacak kadar bilinçlidir."

Dün şehitlerimize kelle diyenler, okullarımızda çocuklarımıza andımızı yasaklayanlar, Dolmabahçe mutabakatını imzalayanlar, Habur’da çadır mahkemesi kurup teröristleri serbest bırakanlar, Oslo’da görüşüp terör örgütünün taleplerine boyun eğenler, Hizbullah terör örgütünün siyasi uzantısını partisinden listeye koyanlar, terör örgütünün siyasi meşruiyetini arttıranlar bugün bizim vatanseverliğimizi sorguluyor. Çünkü hiçbir başarıları yok. Her alanda çöküş yaşıyorlar. Kendi ittifaklarını gizlemek, her alandaki başarısızlıklarını karartmak için Millet İttifakında olmayan bir partiyi ittifak içerisinde göstermeye çalışıyor. Değerli vatandaşlarımız oy pusulasına ve milletvekili listelerine bakarak kimlerin kimlerle ittifak yaptığını görebilirler. Bizim İYİ Parti milletvekili listelerimizde herhangi bir terör örgütü ile iltisaklı kimseyi bulamazsınız. Ama iktidar partisi listelerine baktığınızda HÜDAPAR milletvekili adaylarını Ak parti adayları olarak görebilirsiniz. İstanbul, Gaziantep, Batman ve Mersin illerinde Hüdapar adayları Ak Parti listesinden aday gösterildi. 

Bizim listelerimiz Türk Milletinin Birlik ve Bekasına İnanan, Cumhuriyet Değerlerini ve Anayasamızın Değiştirilemez Maddelerini Savunan Vatanseverlerden oluşuyor.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sefer soylu 2023-05-07 10:07:35

Samsun'a senden başka kimseden kötülük gelmez hain...