banner388

Erdoğan Tok Projeler Hakkında Konuştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İki Dev Projenin Daha Başlayacağının Müjdesini Verdi

Erdoğan Tok Projeler Hakkında Konuştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İki Dev Projenin Daha Başlayacağının Müjdesini Verdi

16 Mayıs 2016 Pazartesi 15:49
Erdoğan Tok Projeler Hakkında Konuştu

Başkan Tok, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi olan, Derebahçe Sosyal Tesisi, Camii ve Külliye Projesi, İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu gibi devam edilen, bitme aşamasına gelen birçok projenin yanı sıra 2 yeni projeye daha start verdi. Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi 31 Mayıs’ta, Ağustos ayı sonunda ise yeni belediye hizmet binası ihaleye çıkıyor.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2, 3 ve 4. Hat dolmuş şoförleri ile Sahil Yolu Yalova Gemisi önünde bir araya geldi. Dolmuş Hattı Dernek Başkanları, dernek yönetim kurulu üyeleri ve şoförleri ile buluşan Başkan Erdoğan Tok, bitme aşamasına gelen ve başlamak üzere olan projeler ve çalışmalardan bahsetti. 2015 yılı itibariyle temeli atılan 2016 yılı itibariyle bitme aşamasına gelen ve bu yıl içerisinde temeli atılacak olan projeleri sırasıyla anlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2016 yılının İlkadım için çok verimli bir yıl olduğunu söyledi.
PROJELERDE SON DÜZLÜĞE GELİNDİ

Geçen sene temelleri atılmış olan Derebahçe Sosyal Tesisi, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi projelerinin bitme aşamasına geldiğini ve çalışmaların son hız devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 
"Selçuklu mimarisiyle Karadeniz'de ilk ve tek olan Camii ve Külliye, Ihlamur Cafe Restaurant, İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu, Prestijli Caddeler Projesi kapsamında yapılan Kuyumcular Çarşısı Çevre Düzenleme Çalışmaları, Kışla, Kazım Karabekir, Derebahçe ve Tepecik Mahallerine yapılan halı saha, çocuk oyun parkı, spor aletleri, dinlenme mekanları ve sosyal donatı alanlarının yapıldığı hizmetlerimizin kimisi tamamlandı, kimisi de bitme aşamasında, kimisinin inşaatı devam ediyor” diye konuştu.

2 YENİ PROJE DAHA BAŞLIYOR

Mayıs ayı sonu itibariy ile kat karşılığı olarak Unkapanı Kültür Merkezi Kültür ve Yaşam Merkezi'nin Ağustos ayı sonu itibariyle de yeni belediye hizmet binasının ihalelerinin başlatılacağını kaydeden Başkan Erdoğan Tok, “Söz verdiğimiz gibi projelerimiz Allah'ın izni ile tek tek hayata geçiyor. Daha önce de demiştik. 2015 yılı temel atma yılımız, 2016 yılının da projelerinin açılışının yapılacağı yıl diye. Şimdi, 2 büyük projemizin de bu yıl inşallah temellerini atacağız. Unkapanı Kültür Merkezi'mizi yenileyerek muhteşem bir tesis inşa edeceğiz. Diğeri ise yeni belediye hizmet binamız. Kıranköy Mahallemizde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanına Ulugazi TOKİ konutlarının önüne Ağustos ayı sonunda bir aksaklık çıkmaz ise hedeflediğimiz tarihte yeni belediye hizmet binamızın ihalesine çıkacağız. Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Dolmuş Hattı Dernek Başkanları İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a hayata geçirdiği proje ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 11:57
Anahtar Kelimeler:
ProjeDolmuşTemelIhale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.