banner388

Enver Sedat Tamgacı İlkadım Belediyesi için aday adaylığını duyurdu: İlkadım'ı layık olduğu yere getirmek için yola çıkıyoruz

Eski SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, AK Parti'den İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Enver Sedat Tamgacı İlkadım Belediyesi için aday adaylığını duyurdu: İlkadım'ı layık olduğu yere getirmek için yola çıkıyoruz

Eski SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, AK Parti'den İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

21 Kasım 2023 Salı 18:12
Enver Sedat Tamgacı İlkadım Belediyesi için aday adaylığını duyurdu: İlkadım'ı layık olduğu yere getirmek için yola çıkıyoruz

Aday adaylığı gerçekleştirilen basın toplantısında duyuran Enver Sedat Tamgacı şu ifadelere yer verdi:

Öncelikle, bu toprakların güzel insanları olan İlkadımlı dostlarımıza selam olsun! Burada, doğup büyüdüğümüz sokaklarda, birlikte güldüğümüz, ağladığımız dostlarımızla bir aradayız. Sizlerle birlikte, İlkadım'a yeni bir nefes, yeni bir heyecan katmak için buradayız. 

Aynı zamanda, şehir dışından gelen kıymetli misafirlerimize de hoş geldiniz diyoruz. Ankara, İstanbul, Kayseri, Malatya gibi farklı coğrafyalardan gelmiş, bu güzel buluşmamıza renk katan değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizlerle bir arada olmak, farklı şehirlerden gelen deneyimleri paylaşmak, İlkadım'ı daha da zenginleştirecek bir atmosfer yaratmak bizim için büyük bir anlam taşıyor. 

Bu yolda birlikte yürümek, sizlerle omuz omuza İlkadım'ı daha da güzelleştirmek istiyorum. İnancımızın ve azmimizin, bu güzel ilçeyi geleceğe taşıyacak en büyük güç olduğuna inanıyorum. Tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleriyle ön plana çıkan İlkadım ilçemizde, birlikte yaşadığımız bu güzel coğrafyayı daha da güçlendirmek ve gelecek nesillere daha iyi bir miras bırakmak için buradayım. 

Bu yolda, sizinle birlikte hayaller kurmak, projeler üretmek ve İlkadım'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek adına çaba göstereceğim. Cumhuriyetimizin ilk adımlarını atmış bu topraklarda, geçmişten aldığımız güçle, birlikte daha aydınlık yarınlara yürümek istiyorum. 

Bu güzel ilçede geçirdiğim çeyrek asrı aşan belediyecilik tecrübemle, İlkadım'ı daha da güzelleştirmek, sizlere daha kaliteli hizmetler sunmak için buradayım. Bu kutsal yolda, babamın ocağında hayalini kurduğum projelerle Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm değerli vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam vaat etmek amacıyla adaylığımı açıklıyorum. 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adayı olmamın sebebini siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak, bu güzel şehre daha fazla hizmet etmek istediğimi sizlere duyurmak için buradayım. Bu süreçte, her birinizin fikirleri, önerileri ve desteği benim için büyük önem taşıyor. Sizlerin katkılarıyla daha güçlü daha adil bir İlkadım için bir araya gelerek çalışmak, ortak bir geleceğe doğru yürümek istiyorum. 

Bu yolda karşılaşacağımız her zorluk, birbirimize olan inancımızı daha da pekiştirecek, birlikte aştığımız zorluklarla daha güçlü çıkacağız. Unutmayalım ki, her zorluk, başarıya giden yolun bir parçasıdır. Bu yolda birlikte, sevgiyle ve güvenle ilerlediğimizde, İlkadım'ı daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağımıza olan inancımız tamdır. 

İlkadım'ı, Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı, tarih, kültür ve doğa zenginlikleriyle dolu bir ilçe olarak görmek beni heyecanlandırıyor. Bu heyecanla, siz değerli parti mensupları ve tüm İlkadımlı dostlarımla bir araya gelerek, adaletten, liyakatten, gece gündüz demeden, yorulmadan çalışarak, İlkadım'ı tekrar örnek bir ilçe haline getirmek için kararlılıkla çabalayacağımızı ifade etmek istiyorum. 

İlkadım için, doğru zamanda, doğru ekip ile, doğru işleri başararak, gece gündüz demeden çalışarak mücadele edeceğim. Yüce Rabbimin izni ve inayetiyle, İlkadım'ı daha yaşanabilir, daha mutlu bir ilçe haline getireceğimize dair sizlere söz veriyorum. 

Hep birlikte, el birliğiyle İlkadım'ı layık olduğu yere getirmek için yola çıkıyoruz. Her birinize teşekkür ediyor, desteğiniz ve dualarınız için şimdiden şükranlarımı sunuyorum. her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bu işin zor olduğunu biliyoruz. Yine aynı düsturla inanıyorsanız üstün gelecek olan sizlersiniz. Bu manada çalmadık kapı, girmedik kalp bırakmayacığıma söz veriyorum. 

Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.