banner388
banner390
banner410
banner408

Cenazeye giden ailenin bulunduğu otomobil tır ile çarpıştı: 3 yaralı

Kırıkkale'de akrabasının cenazesine giden ailenin bulunduğu otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

banner269

Cenazeye giden ailenin bulunduğu otomobil tır ile çarpıştı: 3 yaralı

Kırıkkale'de akrabasının cenazesine giden ailenin bulunduğu otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

06 Mayıs 2023 Cumartesi 15:09

Kaza, Kırıkkale-Samsun D200 Karayolu'nun 22'nci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye, Mehmet Yaldız idaresindeki 07 EMN 12 plakalı otomobil, Özbekistan uyruklu Seherzod Bozorov'un kullandığı 80 673 0BA plakalı tır ile çarpıştı.

Otomobildeki yolculardan G.Y. (53), H.Y. (80) ve F.Y. (79) yaralandı. Sürücü Mehmet Yaldız (56) ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan 3 yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından kaza yapan otomobil çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

Ankara'dan Çorum'a akrabasının cenazesine katılmak için yola çıkan otomobil sürücüsü Mehmet Yaldız, "Ben sağ şeritten giderken tır arka çamurluğu ile aracıma vurdu ve savurdu. Tarlaya uçacaktım zor kurtardım. Araba haşat. Ben de bariyerlere vurdum" dedi.

Özbekistan'a yük taşıyan tır sürücüsü Seherzod Bozorov da sağ şeritte ilerleyen otomobilin aracına vurduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 06.05.2023 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.