banner388

Canik'te "Sokağım evim kadar temiz olsun" projesi devam ediyor

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun” projesi kapsamında bu hafta Hacıismail Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Canik'te "Sokağım evim kadar temiz olsun" projesi devam ediyor

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun” projesi kapsamında bu hafta Hacıismail Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

01 Temmuz 2020 Çarşamba 22:49
Canik'te "Sokağım evim kadar temiz olsun" projesi devam ediyor

Canik’te “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun” temizlik projesi, Canik Belediyesi tarafından mahallelerde devam ediyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: “Evimizin, çevremizin, ülkemizin ve dünyamızın temizliği, kendi sağlığımız, kendi huzurumuz, mutluluğumuz için önemli olduğu kadar, gelecek nesillerimizin sağlığı ve mutluluğu için de o derece önemlidir.” şeklinde konuştu.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, proje kapsamında mahalle halkını bilgilendirdi. Hacıismail Mahallesindeki temizliğin ardından, sokaklar antibakteriyel sabunlu suyla yıkandı. Özellikle salgın hastalık riskine karşı temizliğin her zamankinden çok daha önemli olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Pandemiyle mücadele kapsamında ara verdiğimiz “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun” projemize normalleşme süreciyle birlikte kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ekiplerimiz proje kapsamında sizlerin de gördüğü gibi mahallemizde detaylı mıntıka temizliği ile birlikte bütün sokakları yıkayarak, ardından dezenfekte ederek siz mahalle sakinlerimizin sağlıklı bir şekilde kullanmaları için gerekli çalışmaları tamamladılar. Çalışma arkadaşlarıma bu anlamda teşekkür ediyorum. Özellikle salgın hastalığın yayılma riskine karşı temizliğin ne kadar önemli olduğunu son günlerde ülke olarak dünya olarak daha iyi anlamış olduk. Kişisel temizliğimizle birlikte, evimizin, bahçemizin temizliğine gösterdiğimiz ilgiyi, önemi mahallemize, sokaklarımıza caddelerimize, parklarımıza, bahçelerimize, piknik alanlarımıza göstermek zorundayız” Çevremizin, ülkemizin, dünyamızın temizliği kendi sağlığımız, kendi huzurumuz için önemli olduğu kadar gelecek nesillerimizin sağlığı, huzuru, mutluluğu için de o derece önemlidir" dedi.

Son Güncelleme: 01.07.2020 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan 2020-07-02 00:43:34

Fen işleri müdürüne ocak ayında verdiğim dilekçeye cvp vermeyi tenezzül etsin orda oturup maaş almasını biliyor defne sok adres bu

Avatar
kjahshkasb 2020-07-02 09:24:34

arsa gitti diyorlar başkan

Avatar
Burhan 2020-07-02 22:57:00

Belediye evleri mah Mehmet Ali Ulusoy sokağa gelip görsün sayın belediye başkanı sanki teneke mahallesi boş yapmayın arkadaşlargecin bu işleri