banner388
banner390
banner410
banner408

"Canik'i marka şehir yapacağız"

Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Sandıkçı, Canik'in marka şehir olacağını ifade etti.

banner269

"Canik'i marka şehir yapacağız"

Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Sandıkçı, Canik'in marka şehir olacağını ifade etti.

13 Mart 2019 Çarşamba 10:37
"Canik'i marka şehir yapacağız"

Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, seçim çalışmaları kapsamında  Samsun Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. 

STK'LER ÖNEMLİ ROL OYNUYOR

Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan İbrahim Sandıkçı, "Ülkemize, şehrimize ve ilçemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret ediyoruz. Biz STK’ların çok önemli bir görevi yerine getirdiğini biliyoruz. STK’lar vatandaşlarla birebir muhatap olan, onların dertlerini ve sorunlarını ülke ve şehir gündemine taşıyan yegâne kurumlardandır. Bu kurumlar, yöneticilerin ve karar vericilerin hizmet noktasında daha hızlı ve etkin olmasını sağlamaktadırlar. Bu yönden bakıldığında STK’lar şahsım için çok önemlidirler. 

Unutulmamalıdır ki, siyaset tek başına yapılacak bir iş değildir. Şehrin tüm dinamikleriyle beraber ve sorunların tespiti noktasında istişare edilerek yapılması durumunda, sıkıntılar daha kolay çözüme ulaştırılabilir. Bu yönden yapılacak tüm katkıları önemsiyorum" ifadelerini kullandı.

CANİK'İN YAŞAM KALİTESİ YÜKSELECEK
 

Canik için yapmayı planladığı projelerden bahseden İbrahim Sandıkçı, “Canik’e yeni bir vizyon kazandırmak için Marka Şehir olma yolunda adımlarımızı atacağız. Bunun için ülkemizde ve dünya da yapılanları inceleyerek Canik’te yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için bilimsel dayanağı olan çalışmalar yapacağız. Canik insanların yaşamak için tercih edecekleri bir şehir olacak. Bunları yaparken şehrimizin tüm dinamikleriyle beraber çalışacağız. MÜSİAD’dan çok destek göreceğimizi biliyorum. Başkanıma ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma bizi burada ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Daha çok sık görüşmeyi diliyorum” sözcüklerini kullandı.

MÜSİAD Samsun Şubesinde gerçekleşen ziyaret, yapılan ikram sonrası sona erdi.  
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nermin sekban 2019-03-13 10:46:04

İnşAllah ibrahim yolun açık olsun başarılar dilerim

Avatar
adam 2019-03-13 14:53:13

Yapacağızla olmuyor bu işler.ne yapacak, nasıl yapacak, kimle neyle yapacak?

Avatar
hasan 2019-03-13 15:17:05

osman genç nerde

Avatar
MİSAFİR 2019-03-13 15:29:32

HAYIRLI OLSUN