banner388

Bedri Yaşar Samsun'un sorunlarını meclise taşıdı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar TBBM kürsüsünden Salıpazar’lı bir annenin” Baraj yapılsın, bizim de her yağmur yağdığında canımız avucumuzda gezmesin” feryadını meclis kürsüsünden dile getirdi.

Bedri Yaşar Samsun'un sorunlarını meclise taşıdı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar TBBM kürsüsünden Salıpazar’lı bir annenin” Baraj yapılsın, bizim de her yağmur yağdığında canımız avucumuzda gezmesin” feryadını meclis kürsüsünden dile getirdi.

04 Kasım 2021 Perşembe 17:53
Bedri Yaşar Samsun'un sorunlarını meclise taşıdı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, TBMM’de yaptığı konuşmada Samsun'un sorunlarını dile getirdi.

SALIPAZARI'NA BARAJ YAPILSIN

Samsun Salıpazarı’nda bir annenin feryadını TBMM kürsüsüne taşıyan Bedri Yaşar Salıpazarı’ndaki annenin feryadını şu şekilde dile getirdi:

“Salıpazarı’nda yaşayan bir vatandaşımızın annesi diyor ki; Yağmur yağıyor sarı çizmeleri giyip geliyorsunuz. Bakın, bu bizim Salıpazarı'ndaki baraj bitmezse sizi Salıpazarı'na almayacağım. Doğal gaz gelmezse yine gelmeyin. Fındığın fiyatını 27-28 lira açıkladınız, ama biz 22-23 liraya fındığı satamıyoruz. Bunu düzeltmezseniz yine gelmeyin. Bizim Salıpazarı'nın balı çok meşhur, kestane balı meşhur, ama istediğimiz fiyatı tutturamıyoruz, onun için bu sorunları çözün. Baraj yapılsın, bizim de her yağmur yağdığında canımız avucumuzda gezmesin.”

Türkiye’nin en büyük 10 ovasından biri olan Samsun'daki Bafra, Çarşamba, Terme Ovalarında tarım yapılırken her yağan yağmurun, sele sebep olması nedeniyle, mahsullere zarar verdiğini belirten Bedri Yaşar; “Yangında ilk kurtarılacaklar gibi 5 tane müteahhidi değil de bu işe emek verenlere el atın. Hiç olmazsa şu Salıpazarı Barajı'na bu sene gerekli yatırımı ayırın, bitsin diye bekliyoruz. “dedi.

VEZİRKÖPRÜ'DE KENEVİR ÇİFTÇİNİN ELİNDE KALDI

Konuşmasında Vezirköprülülerin kenevir sorununa değinen Bedri Yaşar; Cumhurbaşkanı’nın kenevir ekimini destekleyeceklerini açıklamasının ardından Vezirköprülü çiftçilerinin kenevir ektiklerini ancak mahsullerinin ellerinde kaldığını söyledi.

 Bedri Yaşar kürsüden yetkililere seslenerek konuya ilişkin Toprak Mahsulleri Ofisi eliyle bir planlama yapılıp yapılmadığını sordu.

SAMSUN-ANKARA DEMİRYOLU PROJESİNİN AKIBETİ NEDİR?

Bedri Yaşar Samsun için çok önemli yer teşkil eden Samsun-Ankara Demiryolu Projesi’nin de yatırım programında olup olmadığını sordu.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Figen 2021-11-04 18:23:05

Bandırma vapuru kuslş cenneti sahil yolunu unutmuşsunuz
Bastakiler hibi.

Kıyi kenar cizgisi ihlalleri
Kumun uzerinebyapilan kaçak yazliklar
Denize kadar kale duvarlari gibi çevreledikleri babalarının maliumıs gibi kullandikları sahili unutmussunuz.


Kaçak yapılan ve yilarca gasp edilen

Avatar
Saim çakır 2021-11-04 21:10:26

Samsunun acilen çevre yoluna ihtiyacı var.sayın vekil trafik durma noktasında samsunun sorunları ile ilgilenen vekil yokmu ne olacak bu samsunun hali bundan sonra samsunlu olmayan vekil istemiyoruz

Avatar
Ali balbal 2021-11-04 23:29:00

Sayin vekilim yapmazlar. Nedense heryerde daglari deliyorlar. Ama Samsuna gelince binbir bahane. Yok cografik sartlar yok maliyetler. Ama sunu unutmayin bunlarin Samsuna karsi allerjiler var. Birseyler onlari rahatsiz ediyor. Onun icin projeleri surekli oteliyorlar. Ama bunun cevabini Samsunlu verecektir umarim. Siz yinede konuyu gundemde tutunki belki utanip yaparlar. Cunki sozlerini uzerinden 10 sene gecti. Ben unutmadim. Kimse unutmadi. Size basarilar.

Avatar
samsun55 2021-11-05 15:30:35

samsunda çoğu araç sahibi online ehliyet almış gibi araç kullanmaya çalışıyor. Araç kullanamıyor maalesef.

Avatar
Mehmet 2021-11-10 19:35:10

Trabzon’la Rize’ye GELince çevre yolları tüneller ama söz Samsun olunca hiç birsey yok. Trafikte sıkılıyoruz yoğunluktan

Avatar
serdar 2021-11-11 09:35:43

ekonomi olarak tekel azot büyük ölcekli fabrikalar gitti samsun bitti en son 43. il ekonomisi kötü il oldu yatırım yok denizden fayda yok neden diğer komsu devletlere ticaret yapamıyoruz gemilerle bavul ticareti yapalim