banner388

Başkan Özdemir: "Havza'yı modern yollara kavuşturuyoruz"

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde devam eden yol imal ve bakım çalışmalarını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Başkan Özdemir: "Havza'yı modern yollara kavuşturuyoruz"

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde devam eden yol imal ve bakım çalışmalarını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

05 Aralık 2023 Salı 18:46
Başkan Özdemir: "Havza'yı modern yollara kavuşturuyoruz"

Samsun’un Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyesi 2023 yılı iş planı dahilinde Mesudiye Mahallesi'nde yapımı devam eden kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceleyerek burada mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Süleyman Altın ile bir araya geldi.

“Havza’yı temiz ve modern yollara kavuşturmak için çalışmalarımız devam edecek”

Bir süre mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Özdemir Havza Belediyesi 2023 yılı iş planının sona geldiklerini ifade ederek, “Hayırlısı ile 2023 yılı içinde yapımını planladığımız işlerin sonuna geldik. Öte yandan 2024 yılı içinde çalışma planımızın hazırlıklarına devam ediyoruz. Tüm amacımız ve gayemiz Türkiye Yüzyılı'nda kırsal mahallelerimizde ve ilçe merkezinde yaşayan tüm halkımıza kaliteli bir hizmet sunmak. Gelişen ve değişen Havzamızı geleceğe hazırlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz ”dedi.

Başkan Sebahattin Özdemir daha sonra ilçe merkezinde Mesut Kuru Caddesi ve Değirmenüstü Mahallesi'nde devam eden yol yapım ile çökme ve yıpranmadan dolayı deforme olan kısımlarda kilit parke yol yenileme çalışmaları ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Özdemir yol yenileme, bakım ve yapımı çalışmalarının en kısa sürede bitirilip kullanımına açılacağını belirterek, “İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde temiz ve modern yollara kavuşturmak için çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Havza OSB'de 100 kişi istihdam edecek fabrikanın temeli atıldı

Havza Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapı kimyasalları ve inşaat malzemeleri imalatı yapacak olan ve 100 kişi istihdam edilecek olan fabrikanın temeli atıldı. Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir temel çalışmaları devam eden fabrikayı ziyaret ederek firma yetkililerinden bilgiler aldılar.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Özdemir, “Her geçen gün büyüyerek gelişen ve bölgenin üretim lokomotifi olacak Havza Organize Sanayi Bölgemizde inşasına başlanan inşaat malzemeleri, yapıştırıcı üretimi yapacak olan fabrikanın inşaat aşamasını ilçe Kaymakamımız Mustafa Ayvat ile birlikte ziyaret ederek firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldık. Havza OSB'de kurulacak her üretim fabrikası ilçe ekonomisine artı bir katma değer ve istihdam sağlaması demektir. İnşallah daha çok firmaların gelip fabrikalar kurulacak olan Havza OSB şimdiden gerek mevcut üretimi ile gerekse yeni kurulan fabrikalar ile büyümeye devam etmektedir. İnşallah Havza OSB genişleme çalışmaları tamamlandığında daha fazla yatırımcıyı çekecektir. Bu da daha fazla istihdam demek” şeklinde konuştu.

Kaymakam Mustafa Ayvat ise yapılan her yatırımın istihdamın artması anlamına geldiğini belirterek, “İnşallah Havza OSB bölgenin üretim ve istihdam merkezi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.12.2023 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.