banner388
banner390
banner410
banner408

Bahattin K. ile ilgili Başkan Demir'e soru yağmuru

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Bahattin K.'nın Büyükşehir Belediyesi'ndeki odasında bulunan kasadan yolsuzluk ve rüşvet ile elde edildiği iddia edilen servete yönelik Başkan Mustafa Demir'i soru yağmuruna tuttu.

banner269

Bahattin K. ile ilgili Başkan Demir'e soru yağmuru

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Bahattin K.'nın Büyükşehir Belediyesi'ndeki odasında bulunan kasadan yolsuzluk ve rüşvet ile elde edildiği iddia edilen servete yönelik Başkan Mustafa Demir'i soru yağmuruna tuttu.

22 Eylül 2021 Çarşamba 17:25
Bahattin K. ile ilgili Başkan Demir'e soru yağmuru

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K. ile ilgili yolsuzluk rüşvet ve irtikap soruşturması ile ilgili açıklama yapan CHP Samsun İl Başkanı Sayın Fatih Türkel şu ifadelere yer verdi.

"Basınımıza yansıyan haberlere bakıldığında Bahattin K nın. Büyükşehir Belediyesi'ndeki kasasından çıkan servet duyanların dudaklarını uçuklatacak düzeyde.
Bir devlet memuru düşünün ki özel kasasından binlerce Euro, kilolarca altın, onlarca tapu, onlarca banka cüzdanını Savcılığın tutanakları ile belgelensin. Bir devlet memuru düşünün ki ses kayıtları ve tutanaklar ile rüşvet iddiaları doğrulansın. Milyonlarca liralık rüşvet ve kamu zararı gün gibi her tarafa saçılmış iken.

CHP il başkanlığı olarak günlerdir acaba Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir den bir açıklama gelir mi? AK Parti Samsun Milletvekillerinden bir özeleştiri gelir mi diye sabırla beklemekteyiz. Lakin üzülerek görüyoruz ki konu Samsun ve Türkiye Kamuoyunda büyük bir infiale yol açmışken dağdan taştan ses gelirken bütün Samsun'da hemşirelerimiz böyle büyük bir yolsuzluğa isyan ederken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir susmayı tercih etmektedir.
Sayın Mustafa Demir'in ve Samsun Kamuoyunun hafızasını bir kez daha tazelemek adına Sayın Büyükşehir Belediye Başkanına soruyoruz.

1-    Bahattin K.yı Samsun Büyükşehir Belediyesi Hesap İşleri Daire Başkanı yapmadan önce eski Terme Belediye Başkanı tarafından uyarılmanıza rağmen Bahattin K.yı neden işe aldınız?
2-    Sicili bozuk olan söz konusu şahsı Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ödemelerini ve tahsilatlarını yani bütçesini organize eden hesap işleri dairesinin başına neden geçirdiniz?
3-    Bahattin K.  söz konusu rüşvet ağını  tek başına yönetebilir mi, bu kadar rüşveti  almaya belediyedeki özel kasasında saklamaya cesaret edebilir mi?
4-    Kamuda özellikle belediyelerde mali işler zincirleme imza ve oto kontrol sistemi ile denetlenir. Yani bırakın daire başkanını belediye başkanı bile tek başına ödeme yetkisine sahip değildir. Eğer usule aykırı bir işlem gerçekleşiyor ise bu eylem organize bir şekilde planlanır Sayın Başkan bu işin içerisinde başka kimler var?"

Son Güncelleme: 22.09.2021 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adalet 2021-09-22 21:45:54

Aynen devam bastırınki kimin ne olduğu ortaya çıksın Aynen devam.

Avatar
Osman GEÇGEL 2021-09-23 00:13:59

Lütfen biraz etkili muhalefet yapın. Her tarafı dökülen bir iktidar var,

Avatar
Özcan Keskin 2021-09-23 01:12:17

Bende size defalarca herkes tarafından tanınan bilinen ve sizlere defalarca söylenen sahisi neden Atakum belediyesi bünyesine alıp paranın döndüğü yere koydunuz önce bı kendinize bakın bakalım sonra karşı yola bakarsiniz