banner388

Anıtpark'ta yine sarhoş vakası: Bıçaklanan sarhoş hastaneye kaldırıldı

Samsun’da Anıtpark'ı mesken tutan sarhoşlardan biri baldırından bıçaklanınca hastaneye kaldırıldı.

Anıtpark'ta yine sarhoş vakası: Bıçaklanan sarhoş hastaneye kaldırıldı

Samsun’da Anıtpark'ı mesken tutan sarhoşlardan biri baldırından bıçaklanınca hastaneye kaldırıldı.

07 Eylül 2023 Perşembe 13:09

Kente gelen tüm turist kafilelerinin birinci durağı olan İlkadım ilçesindeki Anıtpark, sarhoşlar tarafından mesken tutuldu. Her gün ambulans ve polis ekiplerinin eksik olmadığı parkta, sarhoşlar nedeniyle birçok asayiş olayı yaşanıyor.

Son olarak bugün parkta alkol alan F. D. (45) isimli bir şahsın, başka bir alkollü şahıs tarafından sağ baldırından bıçaklandığı iddia edildi.

Önceki günde parkta diğer sarhoşlar tarafından dövülen ve yüzü gözü morluklar içerisinde olan F. D., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Anıtpark'ta her gün sarhoşların çıkardığı asayiş olaylarından rahatsız olduklarını belirten çevredeki vatandaşlar, yetkililerin bu probleme bir çözüm bulması gerektiğini söylediler.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 07.09.2023 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali balbal 2023-09-12 17:39:46

Sehrin ortasinda onur anitinin bulundugu, gun icinde binlerce insanin ugradigi, dinlendigi, yesil alanin keyfini cikardigi bir alan maalesef sarhoslarin, tinercilerin rahatsizlik verdigi bir alan olmus. Guvenlik yetkililerinin buna musade etmemesi ve bu tur insanlarin oralarda barinmasina izin vermemeleri icin tum tedbirlerin alinmasi lazim. Polis teskilatimizin buna izin vermemedini gerekli tedbirlerin alinmasini rica ediyorum. Bir tarihte burada esimle otururken boyle tiplerle karsilastim. Tesadufmudur bilmiyorum polis ekibi geldi ve burasinin tekin bir yer olmadigini onun icin burada fazla kalmamam gerektigini soylediginde sasirmistim polisimizin bu sozleri karsisinda. Burasi metruk bir alan degil, sehrin ortasinda yesil alan icinde onur anitinin bulundugu bir yer. Insanlar buralarda rahat olamiyacaklarsa nerede olabilirler merak ediyorum. Polisimizin gorevi insanlarimizin huzurunu kaciranlara derhal mudahale etmeleridir.