banner388

Alkollü sürücünün sebep olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Samsun'da 213 promil alkollü sürücünün sebep olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi, memleketleri Ordu'da toprağa verildi.

Alkollü sürücünün sebep olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Samsun'da 213 promil alkollü sürücünün sebep olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi, memleketleri Ordu'da toprağa verildi.

20 Mayıs 2023 Cumartesi 17:01
Alkollü sürücünün sebep olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Kaza, 19 Mayıs gecesi İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi Samsun- Ankara kara yolunun 4. kilometresinde saat 02.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü olduğu tespit edilen Okan Uludoğan (35) idaresindeki 55 AIF 362 plakalı otomobil, Sakarya Adapazarı'ndan Ordu'nun Ünye ilçesine giden İbrahim Çubuk (35) yönetimindeki 34 AG 805 plakalı otomobile arkadan çarpıp bir müddet önünde sürükledi. 34 AG 805 plakalı otomobil 240 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bir özel okulun bahçesine takla atıp ders döndü.

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, otomobil sürücüsü İbrahim Çubuk, eşi Kiraz Çubuk (33), kızları 4 yaşındaki Zeynep Lina Çubuk ile sürücünün ablası Emine Ocak (44) olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan sürücünün yeğeni Selahattin Ocak (34) ve diğer aracın sürücüsü Okan Uludoğan yaralandı. Yaralılar, sıkıştıkları araçtan kurtarılarak çeşitli hastanelere kaldırıldı.

HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN AYNI ANDA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Sakarya Adapazarı dan memleketleri Ordu'ya gelirken trafik kazasında hayatlarını kaybedenler için Ordu'nun Çaybaşı ilçesi Koztepe Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Aile burada taziyeleri kabul ederken, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybeden İbrahim, Kiraz ve 4 yaşındaki kızları Zeynep Lina Çubuk aynı mahalledeki aile mezarlığına defnedildi.

Emine Ocak'ın cenazesi ise alınan helallik ve cenaze namazı sonrası defnedilmek üzere Sakarya Adapazarı'na gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EĞİTİMCİ 2023-05-21 01:52:50

3-4 aydır seçim var diye trafik denetlemesi yapmayan AKP bu cenazelerin vebali sizin üzerinizedir. Radar yok çevirme yok. Trafik kontrol yok. AKP li zengin zübbesi 200 km hızla önünde giden arabaya çarpıp 4 kişiyi öldürüyor.

Avatar
Vatan millet 2023-05-21 18:12:34

Eğitimci denen şahıs siz nasıl bir yaratiksiniz bunu bile siyasete bağlayıp kin kusuyorsunuz trafik denetim yapar radar uygulaması yapar devlet milleti soyuyor dersiniz yapmaz seçim icin dersiniz sizin amacınız acı paylaşmak değil iğinizdeki kininkusmak olmayan insanliginizi insanlara deklere etmek birde utanmadan akp zengin zuppesi diyerek algı yapıyorsunuz kim olduğunu biliyormusun ben size kim olduğunu söyleyeyim siz hem züppe hem şerefsiz onursuz olun gerçi o onurda varsa sizde

Avatar
TramerKaydı 2023-05-21 21:35:01

Vatan millet ismini kullanan düdük doğrular söylenince ağır mı geldi züppe değil mi bu kazaya sebep veen adam yalan mı söylemiş vicdansız.

Avatar
ZİYANKAR 2023-05-22 08:17:51

Ne kadar bos konusuyorsun herseyi nasil akpye dayatiyorsun ucan kus hastalansa akp yapiyor cahil olmayalim iyi dusunelim ickiyide adama akp ismarlamistir belki