banner388

Özdağ'dan AK Parti ile HÜDA Par görüşmesine sert tepki

AK Parti'nin HÜDA PAR ile görüşmesine bir tepki de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi.

Özdağ'dan AK Parti ile HÜDA Par görüşmesine sert tepki

AK Parti'nin HÜDA PAR ile görüşmesine bir tepki de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi.

13 Mart 2023 Pazartesi 22:41
Özdağ'dan AK Parti ile HÜDA Par görüşmesine sert tepki

AK Parti, seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı'nı genişletmek için adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda temaslarına devam eden AK Parti, Yeniden Refah ve HÜDA PAR ile görüşmelerini sürdürüyor.

''PARLEMENTO SEÇİMLERİNE BİRLİKTE GİRME KONUSUDA ANLAŞTIK''

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhur İttifakı'na katılması beklenen HÜDA PAR'ı ziyaret etti. Görüşme sonrası konuşan Kurtulmuş, "Bizi ortak bir noktaya getiren ilkelerimizdir. Görüşmelerimizi bugün devam ettirdik, netleştirdiğinde bu işin şekli nasıl olacağı sizlerle paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekariya Yapıcıoğlu ise, "Parlamento seçimlerine birlikte girme konusunda anlaşmaya vardık. Bunun nasıl olacağını belirleyeceğiz." dedi.

ÖZDAĞ'DAN SERT TEPKİ!

AK Parti'nin HÜDA PAR ile görüşmesine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Özdağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "FETÖ ile işbirliği kadar vahim bir durumla karşı karşıyayız. Türkiye Cumhuriyetini yıkmayı, topraklarının bir bölümü üzerinde şeriat ile yönetilen bir Kürdistan kurmayı hedefleyen Hizbullah/ HÜDA-PAR, AK Parti ile işbirliği yaparak TBMM'ye girecekmiş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İnternethaber

Anahtar Kelimeler:
özdağHüda ParAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şuayıp 2023-03-14 07:56:43

aynı tepkiyi chp hdp ye niye göstermiyorsun cakma ülkücü

Avatar
Ali usta 2023-03-14 11:04:01

Çık bir parti başkanı olarak aday OL eğer düsünceliysen

Avatar
hasan 2023-03-14 16:12:55

ya kardeşim şuaip akp ne yaparsa hoş karşılıyrsdunuz hizbullah çok mu iyi türklügü ortadan kaldırın diyor adamlar akp yaparsaiyi chp yaparsa çizzzz ölemii o kadar biliyorsan şuaip sınırımzda 15 kişi yargılandı sınır mahkemesi kuruldu ozaman ne dedin megri megri diyen şivan perver şarkı söyledi çözüm süreci oldu bir dön bak arkana ne acı bbir şeyy