banner388
banner390
banner410
banner408

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Yeşil ışık yaktı...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a katıldığı canlı yayında sorulan soruları yanıtladı...

banner269

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Yeşil ışık yaktı...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a katıldığı canlı yayında sorulan soruları yanıtladı...

25 Ağustos 2021 Çarşamba 10:31
Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Yeşil ışık yaktı...

Mansur Yavaş'a katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı adaylığı soruldu. Yavaş aday olup olmayacağıyla ilgili "Millet İttifakı'nın bu konuda ortak bir tavrı var. Kemal Kılıçdaroğlu'nun iradesinin dışına çıkmam mümkün değil. Günü geldiğinde anketler önümüze getirilir, aday sen ol denirse bunlar düşünülür" ifadelerini kullandı. 

Şimdi burada sayın Genel Başkanımız, sayın Akşener ve Millet İttifakı'nın genel başkanlarının mutabık kaldığı konu var. Öncelikle sistem tanımlanıyor. Başkanlık sisteminin verim vermediği görülüyor. Bir model koyalım ortaya, o sistem üzerinden gidelim. Eğer bu gerçekleşirse Cumhurbaşkanı'nın ismi kalmayacaktır. Bunlar takvime konulur. Şu tarihte şunlar yapılacak diye. Ben Cumhurbaşkanı'nın isminin çok önemli olmadığını düşünüyorum. Kemal bey beni birçok muhalif isme rağmen aday yaptı. Kılıçdaroğlu'nun iradesi dışında bir şey yapma durumum olamaz.

"SEÇİMLER GELDİĞİNDE DÜŞÜNÜRÜZ"

Bir iz bırakıyoruz. Genel başkanının bu konudaki elini rahatlatmamız lazım. Benim gururumu okşuyor ama motivasyonumu bozuyor. Ben yarın kendimi kalkıp da kibrime yenilerek ben Ankara'da aday olmayayım moduna girdiğim zaman motivasyonum ortadan kalkar. Genel başkanlar günü geldiği zaman karar vereceğiz diyorlar. İmamoğlu ve Yavaş hangisi güçlü her gün tartışılıyor. Seçim gündemde değil şu anda.

Eğer o dönem böyle bir şey söz konusu olursa Cumhurbaşkanlığı seçimlerine geldiğimiz zaman bunu düşünmemiz lazım. Şu anda bir sığınmacı durumu var, Türkiye'nin sıkıntıları var. Bunların çözülmesi gerekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ezcümle 2021-08-25 11:07:09

Arkadaşım sosyal medya ile seçim kazanılmıyor daha idrak edemediniz mi? Daha bir tek projesi yok bu zatın. Hangi makama bunu layık gördüğünüzün farkında mısınız?

Avatar
dasdsadas 2021-08-26 06:59:09

Hiç bir projesinin olmasına gerek yok, hırsızları soyguncuları adalete teslim edip, halkın sırtındaki vergi yükünü azaltması, borçları kapatması ve temel bld işlevlerini yerine getirmesi yeterlidir.

Avatar
Samsunlu 2021-08-25 21:25:14

Sen eğer milletin sesini değilde kılıçdaroğlunun lafını dinlersen hiç aday olma hiç çıkma cumhurbaşkanı olursan sen bu zat ve ortaklarının lafından çıkmazsın koskoca ülke böyle yönetilmez

Avatar
Bozok 2021-08-25 21:30:32

Yıllarca karaladığınız Gökcek in mirasını yiyorsunuz. 3 yıl oldu Ankaraya ne yaptın. Gazla c. Başkanı olunmuyor.

Avatar
Totti 2021-09-21 08:19:35

Adam gibi adam Mansur Yavaş