banner388

Kılıçdaroğlu aday olmalarını istemiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı adayı olmasına sıcak bakmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu aday olmalarını istemiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı adayı olmasına sıcak bakmadığını belirtti.

26 Aralık 2021 Pazar 12:44
Kılıçdaroğlu aday olmalarını istemiyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu seçmen tarafından aday olması beklenilen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la ile ilgili  açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu İstanbul ve Ankara'nın yönetimlerinin bırakılmasının seçmene anlatılmayacağı, bu nedenle de belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı adaylığına sıcak bakmadığını belirtti.

MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI KİM OLACAK

2023 Seçimlerine yaklaşırken son dönemde erken seçim konuşulmaya başlandı. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken Millet İttifakı aday konusunda bir karara varamadı. 

Seçim anketlerinde seçmenler Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunu'nda aday olmas gerektiğini söylese de CHP liderinin bu konuya sıcak bakmağı öğrenildi.

İSTANBUL VE ANKARA'NIN YÖNETİMİNİ BIRAKAMAYIZ

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay'a konuşan CHP lideri, "Cumhurbaşkanı devlet deneyimi olan bir kişi olmalı, kritik bir süreci yönetecek. Sayın Yavaş ve İmamoğlu'nun ismi öne çıkarılıyor ama İstanbul ve Ankara'nın yönetimini bırakamayız. Seçmenimize anlatamayız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CANAN 2021-12-26 20:08:19

bu adam sanki erdoğana çalışıyor çaktırmadan...erdogan karşısında uzun zamandır tek şansları olan bu iki kişi sanki istanbul veya ankara türkiyeden önemliymiş gibi sinsi bir saçmalık içinde konuşmalar yapıyor..belki de kıskanıyor türkiyenin istediği bu ikiliyi fesat kılıçdaroğlu!

Avatar
Anthiseptic 2021-12-26 21:24:10

Ulan yeter artık be!.. Sen cumhurbaşkanlığını bu sefer de o adama bıraktıktan sonra , al Ankara ve İBB başkanlığını g.tüne sok...

Avatar
ercan 2021-12-27 05:49:47

kazanmaktan korkuyor arkadaş herhalde