banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da işsiz olan şahıs evden atılınca sahile çadır kurdu 

Samsun’da korona virüs salgını nedeniyle işini kaybeden iki çocuk babası Ekrem Aydın, kirasını ödeyemediği için evden atılınca Atakum sahiline çadır kurdu.Polis ekipleri sahilde çadır kurmanın yasak olduğunu belirterek Aydın'a izin vermedi.

banner269

Samsun'da işsiz olan şahıs evden atılınca sahile çadır kurdu 

Samsun’da korona virüs salgını nedeniyle işini kaybeden iki çocuk babası Ekrem Aydın, kirasını ödeyemediği için evden atılınca Atakum sahiline çadır kurdu.Polis ekipleri sahilde çadır kurmanın yasak olduğunu belirterek Aydın'a izin vermedi.

16 Nisan 2020 Perşembe 13:58

Samsun Haber-Sigortasız çalıştırıldığı için yasal haklarını talep edemediğini,sosyal yardım için yaptığı başvuruların da geri çevrildiğini belirten Aydın, anlatılanlarla halkın yaşadıkları arasında fark olduğunu belirterek,“Mağduruz, her şey toz pembe değil” dedi.

Zor durumda olan Ekrem Aydın şu ifadelere yer verdi:

“Trabzonluyum. 2015 yılında eşimi kaybettim. İki kız çocuğum var. Şimdiki eşimle üç yıldan beri beraberim. Beraber kızlarımıza bir gelecek verebilmek için hayat mücadelesi vermekteyiz.

İstanbul'dan Samsun'a 4 ay önce geldik. Oturmakta olduğumuz evi tuttuk.

KAYMAKAMLIK YARDIM ETMEDİ

COVID-19 nedeniyle işimi kaybettim. Yardım almaya gittim kaymakamlığa, “Buraya kayıtlı değilsin. Sana yardım yapamayız” dediler. Biz mağduruz.

EV SAHİBİ EVDEN ATTI

Annemde kemik erimesi var, babam kalp ameliyatlı, iki kızımıza şimdi onlar bakıyorlar. Bizim gidecek yerimiz yok ve bu devlet bize yardım etmiyor. Kiram 8 gün gecikti ve ev sahibi bu ay ödeyemediğim için Evden çık, evin kilidini değiştireceğim. Siz bu ay veremezseniz sonraki ay da veremezsiniz, evimden çıkmazsanız zorla çıkartırız dedi. Üstü kapalı tehditvari cümleler kurdular.

BİZDE EŞİTLİK İSTİYORUZ

Bu ülkede herkes eşit ise biz de o eşitlikten istiyoruz, gidecek yerimiz olmadığı için çadır kurup kendimizi çadırda karamtinada tutmaya karar verdik.”

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.. 2020-04-16 17:54:36

git la memleketıne trabzon doyursun senı bana trabzonda SU vermedıler SU

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-04-16 15:11:34

Ben bu Ekrem'i saathaneden tanıyorum.Dolandırıcının teki.Evden atıldım , hastam var , eşim çocuklarımdan ayrıyım yeni ev kurcam falan filan diye herkese dolandırdı.Paralarıda iddiaya , sigaraya alkole veriyor.Sakın yardım etmeyin benden demesi.Gidin saathaneye sorun bu adamı.Zaten kaymakamlıkta bunun anlattıklarını araştırdı bi nedenle yardın yapmadı.Utanmaz rezilin tekidir.Şimdi işleri büyütmüş gazetelere başlamış

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-04-16 18:33:25

Ekrem denilen şahıs dolandırıcının tekidir.Sakın inanıp yardım etmeyin.Saathenede dolandırmadığı insan kalmadı.Evden atılması , anne babasının hasta olması , eşi ve çocuklarıyla ilgili anlattıkları hep yalan.İşleri büyütmüş haberlere çıkıp büyük vurgun yapcak aklı sıra.Kaymakamlık bunu araştırdı anlatrıklarının yalan olduğunu ortaya çıkardı...

Avatar
Leyla altinok 2020-04-16 15:17:51

Bu kardesimiz kim numarasi ulasabilecemiz bir numarasi vasa lütfen yazin elimden ne gelirse yardim edeyim ben hersey gecici lütfen bana ulassin bu sahis face adresim cilem wildermuth

Avatar
yüksel 2020-04-16 17:55:13

kardeş bizde devletten yardım bekliyoruz heryere başvurduk 2 aydır bir sonuç yok maske bile alamadık başvurmadık yer bırakmadık yardım üç aylık maaş alanlara bide yaşlılık maaşı alanlara yapıldı işten çıkarılanlara bişey yok ben bekliyorum 2 aydır maske bile alamadım şimdi ben bunu yazdımya bunuda yayınlamazlar

Avatar
mehmet 2020-04-16 20:04:49

"git la memleketine .............." şeklinde yorum yapan beyin özürlü şahsın yorumunu ülkenin şu zor sürecinde sitenizde yayınlamak insanları memleketine göre ayrışmasına sebebiyet vermek çok yanlış.

Misafir Avatar
samsunlu 2020-04-24 07:28:28 @mehmet

senin gibi kafası basmayanlar bu tip insanları şımartıyor .adam dolandırıcının alası çıkmış şow yapıyor sizde bunu tanımadığınız için yufka yüreklilik yapıyorsunuz Samsun'un Atakum ilçesi Karakavuk Köyü'nde ikamet eden ve zor şartlarda yaşam mücadelesi veren gerçek mağdur bir aile var ona sahip çıkın hırsıza arsıza değil

Beğenmedim! (0)
Avatar
ahmet 2020-04-16 14:25:22

Sizler gibi bir çok kişi olduğu muhtemel.

Avatar
Allattin61 2020-04-16 20:59:35

Koçavali lnsanlar yardım etsin de gerisi Allahın takdiri

Misafir Avatar
rasim 2020-04-17 09:42:50 @Allattin61

dolandırıcı olduğunu bile bile yardım edelim öyle mi? Ben şahsı tanımıyorum fakat sahile çadır kurmalar falan bunlar hep şov. Sizin gibi sözde merhametli insanlardan dolayı bu memlekette ne dolandırıcılık biter ne de dilencilik

Beğenmedim! (0)