banner388
banner390
banner410
banner408

Keleş: “İstikrardan yana olun”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş Türkiş Merkez Camii’nde ilkindi namazı sonrası esnafla bir araya geldi.

banner269

Keleş: “İstikrardan yana olun”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş Türkiş Merkez Camii’nde ilkindi namazı sonrası esnafla bir araya geldi.

07 Haziran 2018 Perşembe 10:17

Samsun haber - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş Türkiş Merkez Camii’nde ilkindi namazını kıldıktan sonra esnafla bir araya geldi. Esnafı tek tek dolaşan Keleş, onların sıkıntılarını dinleyerek çözüm üreteceklerini ifade etti.

“Güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye diyoruz”

Cumhurbaşkanımızın güçlü bir meclise ihtiyacı olduğunu ve bu nedenle meclisin önemini vurgulayan Keleş, “Anayasa değişikliğini daha önce yapmıştık şimdi de bunu pratiğe dökme zamanı geldi. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı hükmet sistemine geçiş yapacağız. 16 yıllık AK Parti döneminde devam ettirdiğimiz siyasi iktidarı bundan sonra da kalıcı hale getirerek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile devam ettireceğiz. Bu hükümet sistemi ile biliyorsunuz ki artık Cumhurbaşkanımız halk tarafından seçilip 5 yıllığına ülkeyi yönetmeye talip olacak. Seçilen Cumhurbaşkanı da hızlı bir şekilde ülkeyi yönetmeye devam edecek. Burada 2. ayak olarak da meclis var. Cumhurbaşkanımızın güçlü bir meclise de ihtiyacı var. Biz her zaman güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye diyoruz” şeklinde konuştu.

“İstek ve arzularını dinliyoruz”

Köy ve mahalleleri gezip vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Keleş, “Listeler açıklanır açıklanmaz hemen İl Başkanlığı tarafından çalışma programımız çok ciddi bir şekilde yapıldı ve bizlere dağıtıldı. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her gün sabahtan sahura kadar programlarımız devam ediyor. Önce Milletvekili Adayları olarak hepimiz bütün ilçeleri dolaştık. Şimdi de tekli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Köy ve mahallelere gidip onların istek ve arzularını dinliyoruz. Eksik hizmetler varsa onların tespitini yapıyoruz. İnşallah seçimden sonra da bu hizmetlerin tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Samsunlu seçmenlerin istikrarı bozmayarak tekrar bu seçimde de AK Parti’yi tercih etmelerini istiyoruz” dedi.

Haber: Müberra TAŞÇI/Oğuzhan Yüksel

Son Güncelleme: 07.06.2018 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyi 2018-06-07 10:42:49

sen rahat ol ya samsunlu seçmenler kimi seceçeceğine çoktan karar verdi sen tercih etmenle olmuyor bu işler iyi düşün iyi iyi

Avatar
Hasan 2018-06-07 11:01:33

Hangi istikrar? Ülkeyi kaosa, krizlere soktunuz. Ana muhalefet partisi gibi davranıyorsunuz..

Avatar
ATSIZ 2018-06-07 11:02:31

Hangi istikrar? Saman ithal ettiğimiz, et ithal ettiğimiz, fasülye ithal ettiğimiz istikrar mı? Fabrikamızın olmadığı, sadece betona ve asfalta yapılan istikrar mı? Geçmediğimiz yolların ve köprülerin parasını ödediğimiz istikrar mı? Milletin orasına koyan işadamlarının vergi borçlarının sıfırlandığı, ama kaldırımda simit satan garibanın zabıtalarca dövüldüğü istikrar mı?