banner388

Suriye'deki şehitlerimizin kimlikleri açıklandı

Suriye'de alçak saldırı sonrası şehit düşen askerlerin kimlikleri açıklandı.

Suriye'deki şehitlerimizin kimlikleri açıklandı

Suriye'de alçak saldırı sonrası şehit düşen askerlerin kimlikleri açıklandı.

10 Aralık 2020 Perşembe 21:45
Suriye'deki şehitlerimizin kimlikleri açıklandı

Suriye'de düzenlenen hain saldırıda Antalyalı Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Çorumlu Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar şehit düştü.

  Yapılan son dakika açıklamasında şehitlerimizin isimleri ve memleketlerine yer verildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ""10.12.2020 tarihinde, saat 15:30 sıralarında Barış Pınarı bölgesinde bulunan Rasulayn'daki bir yol kontrol noktasında, PKK/YPG'li teröristlerce bombalı aracın patlatılması sonucu; 2 Jandarma personelimiz ile 2 yerel kolluk görevlisi şehit olmuş, 6 Jandarma personelimiz ile 2 yerel kolluk görevlisi de yaralanmıştır.Genel sağlık durumları iyi olan yaralılarımız Rasulayn Hastanesi ile Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanmıştır. Terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Anahtar Kelimeler:
SuriyeşehitRasulayn
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dua 2020-12-11 10:52:43

Allah mekanlarını cennet eylesin, Allah hepsinden razı olsun. Düşmanlarımızı yok etmeye güç kuvvet sabır versin inşaAllah.

Avatar
Samsunlu 2020-12-11 09:13:01

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH