banner388

Muhalefette o aday üstünlük sağlatıyor

Türkiye Raporu, 7-13 Ocak tarihleri arasında 1500 kişiyle yaptığı son seçim anketinin sonuçlarını yayınladı.

Muhalefette o aday üstünlük sağlatıyor

Türkiye Raporu, 7-13 Ocak tarihleri arasında 1500 kişiyle yaptığı son seçim anketinin sonuçlarını yayınladı.

21 Ocak 2022 Cuma 22:59
Muhalefette o aday üstünlük sağlatıyor

2023 seçimleri öncesinde şirketler anket yapmaya devam ediyor son olarak Türkiye Raporu 1500 kişiyle bir anket yaptı. 

Seçim yaklaşırken Millet İttifakı'nın adayı da gündemde. Türkiye Raporu tarafından yayınlanan ankette Millet İttifakı seçime Mansur Yavaş ile katılırsa Erdoğan'a karşı üstünlük sağlıyor

Gerçek Gündem'in özel haberine göre Kılıçdaroğlu ve Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerisinde kalırken İmamoğlu'nun oy oranı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranınyla neredeyse aynı olduğu tespit edildi.

Ankete göre Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş'ı çıkarması durumunda Yavaş, Erdoğan karşısında yüzde 41.5 oranında oy alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise yüzde 37.5'te kalıyor.

Son seçim anketi yayınlandı! Muhalefet sadece Mansur Yavaş'ı aday gösterirse üstünlük sağlıyor

Anketle ilgili konuşan Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki ise, ''Son zamanlarda yeniden gündeme gelen adaylık tartışmaları ışığında, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 1. Tur Senaryoları başlığında Millet İttifakı'nın muhtemel adaylarının, Erdoğan ve Demirtaş ile beraber oy oranlarını ölçtük. Millet İttifakı muhtemel adayları arasında Kılıçdaroğlu'na tepki olarak oy kullanmayacak olanların yüksek olduğunu fark ettik. Erdoğan karşısında İmamoğlu berabere kalırken, Yavaş'ın net bir farkla önde olduğunu gördük" dedi.

Kaynak: Haberler.com

Son Güncelleme: 21.01.2022 23:20
Anahtar Kelimeler:
Mansur YavaşSeçim Anketi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADNAN 2022-01-22 13:14:51

ERDOĞAN KAZANSIN DİYE GÖRÜN BAKIN KILIÇDAROĞLU ADAY OLACAK..SANKİ KILIÇDAROĞLU DA BU DÜZENİN DÜZENEKLERİNDEN BİRİ GİBİ...KAZANMASI ÇOK BÜYÜK İHTİMAL OLAN MANSURU ADAY GÖSTERMEMEK BU MUHALEFETİN İHANETİDİR