banner388

Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur sonuçlarına ilişkin CHP Genel Merkezi'nde açıklama yapıyor.

Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur sonuçlarına ilişkin CHP Genel Merkezi'nde açıklama yapıyor.

28 Mayıs 2023 Pazar 22:06
Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur sonuçlarına ilişkin CHP Genel Merkezi'nde açıklama yapıyor.  Kılıçdaroğlu: 

"Hakkınızın yenmesine müsade edemezdim etmedim. Ben bir kardeşiniz, dostunuz, amcanız her şeyden önce bu toprakların bir insanı olarak hakkınız için bolluk bereket içinde yaşayın diye mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim. Her gün, her şeye zam gelirken, benim halkımın belinin bükülmesine gönlüm razı gelemezdi. Bu toprakların bir insanı olarak her zaman hakkınız, hukukunuz için kimse sizi ezmesin diye bolluk içinde yaşayın diye mücadele verdim, vermeye devam edeceğim."  dedi. 

"EN ADİL OLMAYAN SEÇİM SÜRECİNİ YAŞADIK"

Son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık. Devletin bütün imkanları bir siyasi partiye seferber edildi, bir adamın ayakları altına serildi. Bu ahlak ve hukuk dışı baskılara, yayılmak isteyenen korku iklimine boyun eğmeden mücadele eden Millet İttifakı'nın genel başkanlarına, teşkilatlarına, seçmenlerimize, sandıklara sahip çıkan vatandaşlarıma teşekkür ederim.

"DİMDİK AYAKTA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Halkın otoriter bir yönetimi değiştirme iradesi tüm baskılara rağmen ortaya çıktı. CHP ve Millet İttifakı tüm unsurlarıyla her cephede mücadelesini vermektedir. Ülkemize gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar bu mücadelenin öncüsü olmayı sürdüreceğiz. Öncelikle bana oy veren 25 milyonu aşan vatandaşımızı moralli bir şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız."

Kaynak: haberler.com

Son Güncelleme: 28.05.2023 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abuzer Ugurlu 2023-05-28 23:00:19

Anca varırsın doğru köyüne.

Avatar
Sms 2023-05-29 09:43:36

Senin inadın yüzünden kaybettik. Hala konuşüuorsun. Dediğin hiçbir sey olmadı olmayacakta. Artık hiç bir partiye oy yok. Benim için seçim meçim bitmiştir. Sonsuza dek susacağım. Sen de insanları kandırmaya devam et. Parti içinde yasa çıkart. 20 kez kaybeden daha seçime katılamaz diye. Geçmişi sayma bugünden başla.....

Avatar
Dede 2023-05-29 16:33:29

Tek adam rejimini yıkacağız dedin yıllarca partide tek adamsın. Partide kimseye sormadan karar alıyorsun kongreleri erteliyorsun bu halk bunları görmüyormu. Partinin oyu 25.3. Hdp ve iyi nin oyları çıkınca sadece 25.3 oyunu aldın. Türkiyede parti liderleri kral.

Avatar
Tornaci Ahmet 2023-05-29 17:47:44

Bu adam cumhuruyetten ATATÜRK TEN intikam alıyor vatanı hainlere peşkeş çekmeye uğraşıyor samimi Atatürkçüler olum uykusuna mi yattınız kurtarın CHP yi şu adamdan asliniza dönün o oya kırk vekil CHP evlatlarına dirsek göster kim kendine rakip olacak hepsine bel altı vuruyor vere vere küçültuyor partiyi

Avatar
bravo 2023-05-30 08:37:28

sen olduğun sürece akp seçim kaybetmez

Avatar
ÇETİN 2023-05-30 09:08:08

Atatürk milli liderlerden idi...kim milli değil ise...coni uşağı ise MİLLİ DEĞİLDİR.....

Avatar
55 2023-05-29 15:40:25

Erdoğan kazansın diye varsın.

Avatar
hasan 2023-05-31 16:49:34

çetin her yorumda seni görüyorum sen akp ilçe sorumlumusun yoksa sade bir vatan daşmısın anlamıyrrm heerşeyi sen biliyorsun sana bir öner reisimiz zamanında ne demişti ben bütün milliyetçigi ayaklarımın altına altım demişti hadi cvp yaz cetin bekliyorum