banner388

Gözler kabine toplantısında... Ek tedbirler gelecek mi?

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek olan 2020 yılının son Kabine toplantısında korona virüsle mücadele kapsamında ek tedbirler gelecek mi?

Gözler kabine toplantısında... Ek tedbirler gelecek mi?

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek olan 2020 yılının son Kabine toplantısında korona virüsle mücadele kapsamında ek tedbirler gelecek mi?

27 Aralık 2020 Pazar 20:04
Gözler kabine toplantısında... Ek tedbirler gelecek mi?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

2020'nin son toplantısı yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek. Toplantıda öncelikli olarak ekonomiden dış politikaya, ulaştırmadan sağlığa kadar konu başlıklarıyla 2020 yılının değerlendirilmesi yapılacak. Kabine Toplantısı'nın ana gündemi koronavirüs olacak. Özellikle bu hafta 4 gece 3 gün yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan; hem otellerde hem evlerde toplu partilere kesinlikle izin verilmeyeceğini açıklamıştı. Kabine Toplantısı'nda da yılbaşı partilerine yönelik nasıl önlemler alınacağı görüşülecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir sunum yapması ve bu tedbirleri görüşmesi bekleniyor.

AŞI YARIN GELİYOR

 Yarın Türkiye'ye Çin'in koronavirüse karşı geliştirdiği Sinovac aşısı geliyor. 3 milyon doz civarında bir aşı gelmesi bekleniyor. Kabine Toplantısı'nda; aşılamayla ilgili nasıl bir yol izlenecek, kimlere aşılar yapılacak ve aynı zamanda ek aşılar, ek sözleşmeler ne zaman ne çerçevede yapılacak? Tüm bu detaylar ele alınacak.

EK TEDBİRLER GELECEK Mİ?

Toplantıda pandeminin gidişatı değerlendirilecek. Eğer ek tedbir alınması gerekiyorsa ek tedbirler alınacak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yarın Kabine Toplantısı'nın ardından kamuoyuna bir basın toplantısıyla hem tedbirlerin hem de 2020-2021 yılına yönelik mesajların verilmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2020-12-27 20:55:51

geçen gün sarayda eglence gırna gidiyordu orada covid 19 yok tu galişba oraya ugramıyr sarayda vur patlasın çal oynasın ama fakir vatandaş sokaga bile lütüfmüş gibi izin bekliyor özgürmüşüz Allahım bizi yaratan Allahım yaptıgımız kötülüklere veya İYİLKLERE KARIŞMIYR AMA YAŞAMIMIZA BİR ÖLÜMLÜ BİZDEN BİRİ HAYATIMNIZ NASIL YAŞIYACAGIMZA KARAR VERİYOR İKİ DUDAGIN ARASIN FİRAVUNDA ÖYLEYDİ