banner388

Fenomen oldular

Konya’da tarlada mevsimlik işçi olarak çalışan işçiler, paydos sevincini farklı şekilde yaşaması sosyal medyada ses getirdi.

Fenomen oldular

Konya’da tarlada mevsimlik işçi olarak çalışan işçiler, paydos sevincini farklı şekilde yaşaması sosyal medyada ses getirdi.

07 Kasım 2017 Salı 21:11
Fenomen oldular

Konya’da patates tarlasında mevsimlik işçi olarak çalışan bir grup, paydos sonrası patates topladıkları kovaları hep birlikte havaya fırlattı. Başka bir işçi ise sosyal medyanın odağı olan bu fotoğrafı çekti.

Fotoğrafı çeken Şanlıurfa Siverek doğumlu olan Serdar Geyik, fotoğrafın Nisan ayından bu yana çektikleri memleket hasretinin sona ermesiyle ortaya çıktığını kaydetti. Fotoğrafın işlerin bittiği anda yaşanan sevinci gösterdiğini vurgulayan Geyik, “Her yıl Nisan ayında Siverek’ten çıkıp değişik illere mevsimlik işçi olarak çalışmaya gidiyoruz. Mevsimlik işçiliğin zorluğu çoktur, yağmur, çamur soğuk her şey var, yani her türlü eziyeti çekiyoruz. En son Konya Cihanbeyli’de patates toplamaya gittik. Burada da 45 gün çalıştık. En son tarlayı bitirdiğimiz de, arkadaşlarla birlikte eve döneceğimiz için bir hayli sevindik, bu sevinci ölümsüzleştirmeye karar verdik. O anda böyle bir fotoğraf aklıma geldi ve arkadaşlara söyledim. Orada çalışan arkadaşları topladım herkesinin eline kovalar almasını ve havaya fırlatmalarını istedim. Bazıları 2, bazıları 3, bazıları 4 kova eline aldı ve havaya fırlattı, ben de bu esnada cep telefonumla bu fotoğrafı çektim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.