banner388
banner390
banner410
banner408

Babacan'dan Erdoğan'a: Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dolar kuruyla ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan açıklamasında Erdoğan'a karşı eleştirilerde bulundu...

banner269

Babacan'dan Erdoğan'a: Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dolar kuruyla ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan açıklamasında Erdoğan'a karşı eleştirilerde bulundu...

23 Kasım 2021 Salı 23:10
Babacan'dan Erdoğan'a: Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan artan kurlarla ilgili Erdoğan'ı hedef alarak "İki ay önce Resmî Gazete’de 3 yıllık bir orta vadeli program açıklandı. Altında Cumhurbaşkanı’nın imzası var. Bugün dolar 13’ü geçti. Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Daha geçtiğimiz eylül ayında 2024 yılı için, dolar kurunu 10,30 olarak açıklamışsın; üç ay geçmeden dolar kuru 13’ü geçmiş. Ne yaptığını bilmek bu mu?" ifadelerini kullandı.

İşte Babacan'ın açıklamaları

Babacan açıklamasında "Halkımız yoksullaştıkça, hükümet 'Ülkemizi ayakta tutmak için buna razı olun’ diyor. Halkı yoksullaşan bir ülke nasıl ayakta duracak? Yoksulluğa böyle bir kılıf uydurmaya çalışıyor. Bugünkü fakirleşmenin tek bir sebebi var. Kimse sağa sola bakmasın, başka ülkeleri ya da iş dünyasını falan suçlamaya çalışmasın. Yok şu lobisi, yok bu lobisi… Bugünkü yoksullaşmanın lobisi Beştepe’dedir.

İki ay önce Resmî Gazete’de 3 yıllık bir orta vadeli program açıklandı. Altında Cumhurbaşkanı’nın imzası var. Kendi imzasıyla açıkladığı ekonomik programda 2022 dolar kuru 9,30; 2023 dolar kuru 9,80; 2024 dolar kuru 10,30. Bugün dolar 13’ü geçti. Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Daha geçtiğimiz eylül ayında 2024 yılı için, dolar kurunu 10,30 olarak açıklamışsın; üç ay geçmeden dolar kuru 13’ü geçmiş. Ne yaptığını bilmek bu mu?

"HAİN DARBE TEŞEBBÜSÜ OLDUĞUNDA EKONOMİ BU KADAR BATMAMIŞTI"

Ortada bir ekonomik kurtuluş savaşı falan yok. Çok şükür işgal altında değiliz. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü olduğunda ekonomimiz bu kadar batmamıştı. AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bunların propaganda aygıtının söylediklerine artık inanmayın. Dolar aldı başını gittiyse, kendi paramız değerini kaybettiyse bunun tek sorumlusu kötü yönetimdir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEFA 2021-11-24 10:08:44

Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum. Yabancıların yönetimi ve talimatları altında dolar 9 TL olacağına, seçilmiş Türk lider olsun, dolar 13 TL olsun.

Misafir Avatar
vatandaş 2021-11-24 13:29:03 @SEFA

ULANÜLKE SİZİN YÜZÜNÜZDEN BATTI HALA DIŞ GÜÇLER DİYORSUNUZ. her taraf satılmış 3 kuruş para alıyorsun nefesin kokuyor hala saraylarda yaşayanları 10 binliralık atkı takanları destekliyorsun.. yazıklar olsun size.. marketlerde yağ şeker alamıyorsun! mazot olmus10 tl sen hala bık bık.. gidin artık!

Beğenmedim! (0)