banner388

3. Havalimanının açılışı ertelendi

3. Havalimanının açılış tarihi ertelendi. Karar, İGA, DHMİ ve THY'nin ortak kararı doğrultusunda verildi.

3. Havalimanının açılışı ertelendi

3. Havalimanının açılış tarihi ertelendi. Karar, İGA, DHMİ ve THY'nin ortak kararı doğrultusunda verildi.

22 Eylül 2018 Cumartesi 11:48
3. Havalimanının açılışı ertelendi

Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak gösterilen 3. Havalimanının açılış tarihi ertelendi. İşletmeci ve inşaatı yapan İGA, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında sağlanan mutabakata göre Havalimanının açılışı, 29 Ekim'den 31 Aralık 2018 tarihine ertelendi.

Kokpit haber sitesinde yer alan habere göre, 3. Havalimanı'nın açılışı konusunda işletmeci ve inşaatı yapan İGA, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında mutabakat sağlandı. Haberde havalimanının 31 Aralık 2018 tarihinde açılması konusunda el sıkışıldığı belirtildi.

Başta Türk Hava Yolları olmak üzere taşınma işlemi 31 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Operasyon, 31 Aralık'ta Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Yeni Havalimanı'na kayacak.

Anahtar Kelimeler:
Thy3. HavalimanıİGADHMİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2018-09-22 13:49:58

Havaalani yapmak artik lükstü bu memleketde. Atatürk havaalaninin arazisini kim alacak bakacağiz. Bu havaalani ni elli yilliğina bir yabanci yapip kullanacak bizde acilişinda övüneceğiz. Ne kadar saçmaladik artik herseyi yabanciya verip sonra övünüyoruz.

Avatar
İsa 2018-09-23 11:17:27

Yalan haber yapmayin adam gibi haber yapin gevşekler havaalanı 29 ekimde açılacak abd kopekligi yapmayin adam olun doğru haber yapinnn