banner388
banner390
banner410
banner408

SAMPA'dan 19 Mayıs Mesajı

SAMPA Otomotiv, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla duygulandıran bir video yayınlayarak basın açıklamasında bulundu. 

banner269

SAMPA'dan 19 Mayıs Mesajı

SAMPA Otomotiv, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla duygulandıran bir video yayınlayarak basın açıklamasında bulundu. 

18 Mayıs 2021 Salı 12:10
SAMPA'dan 19 Mayıs Mesajı

Konuya ilişkin SAMPA'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

SAMPA, SAMSUNLULAR İLE 19 MAYIS’A HAZIRLANIYOR GURURLA, NİCE 19 MAYIS’LARA

Samsun’dan çıkan bir dünya markası olarak, o “İlk Adım”’ın heyecanını her yıl yaşamayı görev biliyor ve her Samsunlu gibi 19 Mayıs ruhunu korumaya devam ediyor.

SAMSUN – Sampa, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. Yılını hazırladığı yeni reklam filmiyle kutluyor. İlk adımın atıldığı, kurtuluş mücadelesinin başladığı şehirde, Samsunluların heyecanına ortak oluyor ve şehrin dört bir yanındaki hazırlığı filmde buluşturuyor.

Samsun doğumlu tiyatro sanatçısı Hakan Bilgin’in de seslendirmesini yaptığı filmde, pide ustasından çiftçisine, gencinden yaşlısına herkes, o ilk adımı bugün gibi anıyor. Samsun’dan başlayan hikayelerin başarıyla sonuçlanacağına inanan Samsun’un global markası Sampa, ortak değerlere sahip, kendini sürekli geliştiren, yenilikçi, yaratıcı fikirler üreten, tüm bunları gerçekleştirirken çevre ve topluma karşı duyarlı hareket eden çalışanlarıyla dinamik bir insan kaynakları politikası yürütüyor. Gençler de bu yaklaşımın tam kalbinde. Gerek Sampa’nın son teknoloji ekipmanla güçlendirilmiş Ar-Ge merkezi gerek üretim, gerekse yönetim ekibi, alanına son derece hakim vizyon sahibi genç profesyonellere emanet.

Sampa, yıllık 20 milyon TL’lik yatırımla sektöründe devrimsel projeler üreten Ar-Ge merkezindeki laboratuvar ve araştırma olanaklarıyla ve son teknoloji üretim kampüsüyle genç bilim insanlarının dünyaya açılmasını destekleyen bir ortam sunuyor. Sampa’nın 2020 itibariyle 15 ülkeye yayılmış olan operasyonu ise global vizyon kazanmak isteyen genç profesyonelleri kendine çekiyor.

Anahtar Kelimeler:
Sampa Otomotiv19 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2021-05-18 12:48:27

Helal olsun SAMPA