banner388
banner390
banner410
banner408

Instagram'a 'sessiz mod' özelliği geliyor

Dünyada milyarlarca, ülkemizde milyonlarca kullanıcısı olan Instagram, ‘Sessiz Mod’a geçiyor.

banner269

Instagram'a 'sessiz mod' özelliği geliyor

Dünyada milyarlarca, ülkemizde milyonlarca kullanıcısı olan Instagram, ‘Sessiz Mod’a geçiyor.

20 Ocak 2023 Cuma 14:47
Instagram'a 'sessiz mod' özelliği geliyor

Yeni özelliklerini duyuran Instagram, yepyeni özelliklerle geliyor. Yapılan açıklamada Instagram’a ‘Sessiz Mod’ isimli bir özellik getirildiği belirtildi. Özellikle uygulama kullanımına bir süre ara vermek isteyenlerin hoşuna gideecek bu özellikle beraber yeni özelliklerde tanıtıldı.

SESSİZ MOD NEDİR?

Bu özellikle beraber gelen bildirimler susturulabilecek ve DM’leri de otomatik olarak yanıtlayacak. Bununla beraber durumunuzu ‘Sessiz Mod’a yaparak uygulamada aktif olmadığınızı arkadaşlarınıza bildirebileceksiniz. Şirket tarafından yapılan açıklamada bu özelliğin gece geç saatlerde uygulamada zaman geçirenlerin işine yarayabileceğini duyurdu.

İÇERİK GİZLEME

Webtekno’da yer alan habere göre Instagram, kullanıcıların gördükleri içerikler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olması için de bir özellik getirdiğini aktardı. Artık, keşfet kısmında görmek istemediğini birden fazla içeriği aynı anda seçerek gizleyebileceksiniz.

Özelliği kullanmak için keşfet kısmından bir gönderiyi seçip, ‘İlgilenmiyorum’ butonuna basmanız, daha sonrasında ise alt kısımda beliren bölümdeki ‘Diğerlerini gizle’ seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Ayrıca, önerilen içeriklerde görmek istemediğiniz kelimeleri de seçmek mümkün hâle geldi. Bu özellikle birlikte seçtiğiniz kelimeler, kelime öbekleri ve emojiler önerilen gönderilerde karşınıza çıkmıyor.

ÇOCUK GÜVENLİĞİNE EK ÖZELLİK

Son olarak Instagram, ebeveynlerin gençlerin uygulamayı kullanımı konusunda daha bilgili olmasını da sağlamak için yeni bir özellik de getirdi. Artık ebeveynler, çocuklarının engellediği hesapları görebilecek.

Kaynak: kamubulteni.com

Anahtar Kelimeler:
InstagramözellikSessiz Mod
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dany 2023-04-09 16:55:02

güzel haber