banner388

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı.

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı.

27 Kasım 2023 Pazartesi 17:23
Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu

Çanakkale merkez, Biga ve Lapseki ilçelerinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün İl Merkezi ve ilçelerde Uyuşturucu Madde Satışı yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Biga Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlilerince yapılan müşterek çalışmalarda merkez, Biga ve Lapseki ilçelerinde 5 şahsın yapılan üst ve araç aramasında 956,13 gram sentetik cannabinoid (Bonzai), 112,58 gram sıvı uyuşturucu materyal, 74,26 gram metamfetamin, 38,89 gram amfetamin, 1,13 gram kokain, 151 adet ecstasy, 8 adet sentetik ecza, uyuşturucu emdirilmiş kağıt, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat (payp) ele geçirildi.

5 şahıs hakkında TCK 188/3 (Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak) ve TCK 191 (Uyuşturucu madde Kullanımı) suçlarından işlem yapılmasının ardından işlemlerinin akabinde mevcutlu olarak ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına intikal ettirilerek, adli merciilerce tutuklanarak Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Son Güncelleme: 27.11.2023 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.