Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım Ali Koç ile görüşecek 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Bu seneki formalarımız çok daha iddialı. Bir tanesi ‘kadına şiddete hayır’ forması yaptık mor renkli. Bu formayı tüm Türkiye’de satmayı planlıyoruz. Hatta Ali Koç ile konuşup Fenerium’larda da sattıracağız" dedi.  

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkan Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşeceğini söyledi. Yeni sezon forma satışı konusunda görüşme yapacağı Koç'tan fenerium mağazalarında Samsunspor forma satışının gerçekleştirilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunacak Başkan Yıldırım şunları söyledi; Bu seneki formalarımız çok daha iddialı. Bir tanesi ‘kadına şiddete hayır’ forması yaptık mor renkli. 

PSG FORMASINA BENZİYOR 

Bu formayı tüm Türkiye’de satmayı planlıyoruz. Hatta Ali Koç ile konuşup Fenerium’larda da sattıracağız. Çünkü Türkiye’de kadına şiddet çok önemli bir konu. Bir tanesi klasik çubuklu Kırmızı-BEyaz, bir diğeri de beyaz, PSG’nin formasına benzeyen bir forma yaptırdık. Bu hafta çekimleri yapılıyor. Yakında tanıtımlarını da yapacağız."  

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.