Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım, 'Transferde en sessiz fakat en aktif kulübüz' dedi.  İyi oyuncular  1.Lig'e gelmek  istemiyor

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Sabırlıyız. Ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Gidip 30 yaş üstü kaşar oyuncuları almak istemiyoruz. Marifet buysa sürü ile var. Hemen alalım, transferi kapatalım" dedi.  

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyadan bir taraftarın transfer konusunda yaptığı yorumlar üzerine bir açıklama yaptı. Taraftarın transfer stratejilerini eleştirdiği yorumların altına kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım şunları yazdı;  "Sabırlıyız. Ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Gidip 30 yaş üstü kaşar oyuncuları almak istemiyoruz. Marifet buysa sürü ile var. Hemen alalım, transferi kapatalım. 

KURTLAR SOFRASI GİBİ 

Dışarısı kurtlar sofrası. Bize güven, arkana yaslanve seyret. Bu işleri iyi biliyoruz diyenlerin halini gördük! Ömer Kardeşim yazılarını okuyorum. İlginç buluyorum. Ama proaktiflik konusunda elime kimse su dökemez. Transferde en sessiz fakat en aktif kulübüz. En az 60 oyuncu ile görüştük. Fakat 1. Lig'e gelmek istemiyor iyi oyuncular! İyi oyuncuları ancak ikna ederek alabiliyoruz".

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.