Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yalçın Kılınç; İnanıyoruz, başaracağız

Samsunspor

Takım kaptanı Yalçın Kılınç, "Play-off bizim için yeni bir heyecan. Takım olarak iyi bir durumdayız ve ligin son 4 maçını kazanarak bu noktaya geldik. Tecrübeli ve iyi bir kadroya sahibiz. Önceliğimiz Altınordu maçı, bu maçı geçerek finale çıkmayı arzuluyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un kaptanı Yalçın Kılınç, Süper Lig hedeflerine play off'lardan çıkacaklarını söyledi. 

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Kılınç ligi iyi bir yerde bitirdiklerini ancak 3 takımın aynı puanı olması nedeniyle averajla üçüncü oldukları için bir üst lige yükselemediklerini hatırlattı. Play-off maçları öncesinde takımın iyi hazırlandığına işaret eden Kılınç, şunları kaydetti: "Play-off bizim için yeni bir heyecan. Takım olarak iyi bir durumdayız ve ligin son 4 maçını kazanarak bu noktaya geldik. Tecrübeli ve iyi bir kadroya sahibiz. Önceliğimiz Altınordu maçı, bu maçı geçerek finale çıkmayı arzuluyoruz.  Play-off'a kaldığımız için moralimizi bozuk değil. 2-2 berabere kaldığımız Menemenspor maçında biraz moral bozukluğu yaşadık sonra bunu atlattık. Ben takım arkadaşlarıma çok inanıyorum ve güveniyorum inşallah işin sonunu getireceğiz".

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.