Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Vali Kaymak'ı  alnından öpüyorum

Samsunspor

Samsun Valisi Osman Kaymak'tan 'kahraman' olarak söz eden TRTspor yorumcusu Hayri Ülgen, "Böyle valileri alnından öpmek istiyorum. Vali olmak ayrı bir olay, heyecanı  kalmamış ölmüş bir toplumu hayat vermek ayrı bir olay. Samsun şehrine enerjisiyle adeta hayat veren Valimiz Osman Kaymak'ı çabalarından ötürü kutlamak istiyorum" dedi. 

Samsunspor Haber - Her hafta Salı akşamı TRT Spor'da yayınlanan 1.Lig Gündemi programının değişmez usta yorumcusu Hayri Ülgen'den Samsun Valisi Osman Kaymak'a övgü dolu sözler. Dün akşam yayınlanan programda Samsun Valisi Osman Kaymak'tan 'kahraman' olarak söz eden Ülgen, "Böyle valileri alnından öpmek istiyorum. Vali olmak ayrı bir olay, heyecanı kalmamış ölmüş bir toplumu hayat vermek ayrı bir olay. Samsun şehrine enerjisiyle adeta hayat veren Valimiz Osman Kaymak'ı çabalarından ötürü kutlamak istiyorum" dedi. 
 

ALNINDAN ÖPÜYORUM 
 

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın diğer valilere de örnek olması temennisinde bulunan TRTspor yorumcusu Hayri Ülgen, "Samsunspor'u her gün dakika dakika takip ediyorum.  Orada yaşananları tüm ayrıntılarıyla biliyorum. Bir şehirde belediye başkanı ve valinin spora teşvik edici olması gerekiyor. Eğer gençleri spora önlendirirsen  çocuklarımızın da geleceğine ışık saçmış oluyorsun demektir. Bu da çok önemli durumdur. Bir kez daha Samsun Valisi Osman Kaymak'ı canı gönülden kutluyorum" diye konuştu. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.