Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Vali Kaymak başarı diledi

Samsunspor

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumu'ndaki antrenmanını izleyerek, Pazar günü oynayacakları İstanbulspor maçında futbolculara başarılar diledi.

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunsporlu futbolcu ve teknik ekibe Pazar günü oynanacak İstanbulspor karşılaşması öncesinde başarılar diledi. Kırmızı beyazlı ekibin bugün Yeni 19 Mayıs Stadı'nda yaptığı çalışma sırasında ziyaret eden Samsun Valisi Kaymak, "Samsun halkı ve bizlerin size olan güveni sonsuz. Biliyoruz ki; Pazar günü İstanbulspor karşılaşmasında sahadan galibiyet ayrılmak için elinizden geleni yapacaksınız" dedi. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Samsun Valisi Osman Kaymak, "İnşallah hep beraber el ele verip, İstanbulspor karşısında alacağımız üç puanlı sıralamada rahat bir konuma gelmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güçte ve kalitede bir takım olduğunuzu biliyoruz. Bizler her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizlerin yanınızda olacağız. Taraftarımızında desteği çok önemli. Pazar günü herkesi Samsun 19 Mayıs Stadı'na bekliyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.