Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Özalan taraftara küfür etti

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan’ın ilk devrenin ortalarında Ahmet Cebe’yi oyundan almasına taraftarlar tepki gösterdi. Bu duruma sinirlenen Alpay Özalan’ın, bulunduğu yedek kulübesinin hemen arkasında bulunan kırmızı beyazlı taraftarlara dönerek küfür ettiği idddia edildi.

Samsunspor Haber -  Samsunspor Haber - Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Samsunspor'da ligin 5'inci haftasında alınan 4-1'lik Altınordu yenilgisi sonrası ortalık toz duman oldu. Bu galibiyeti sıradışı yapan ise maç içinde yaşananlar oldu. Özellikle maçın ilk yarısında kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Alpay Özalan ile Samsunsporlu taraftarlar arasında yaşanan diyalog geceye damga vurdu. 

OLAY SONRASI AİLELER MAÇI TERKETTİ

Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan’ın ilk devrenin ortalarında Ahmet Cebe’yi oyundan almasına taraftarlar tepki gösterdi. Bu duruma sinirlenen Alpay Özalan’ın, bulunduğu yedek kulübesinin hemen arkasında bulunan kırmızı beyazlı taraftarlara dönerek küfür ettiği idddia edildi. Genç teknik adamın küfür ettiği iddia edilen bölümün Aile Tribünü olmaı olayı daha da ateşledi. Samsunsporlu taraftarlar maçın ardından yaptıkları açıklamada küfürleşme olayını anlatırken Alpay Özalan’a büyük tepki gösterdi. 

İSTENMİYORSUN ALPAY HOCA ....

Bu olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen ve Özalan hakkında taraftarların iddiaları sosyal medyaya düşmesine rağmen genç teknik adamdan şu ana kadar hiç bir açıklama gelmemesi ise kafaları karıştırdı. Samsunsporlu taraftarlar, Alpay Özalan'ın hiç zaman kaybetmeden bugün bavulunu toplayarak Samsun'dan ayrılmasını istediler. Ankaragücü ile deplasmanda oynanacak ligin 6'ncı hafta maçında kırmızı beyazlı ekibin başında yeni bir teknik direktör olmasını isteyen taraftarlar, yönetimi de mesaj yolladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.