Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

'TAZMİNAT'maddesi koca bir yalan 

Samsunspor

Samsunspor'un eski teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 trilyon tazminatın olduğu ve 1,475 trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor ile yolları ayrılan teknik direktör İsmet Taşdemir, gazetelerde hakkında çıkan tazminat olayına açıklık getirdi. Sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada 'tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 trilyon tazminatın olduğu ve 1,475 trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir' diyen tecrübeli teknik adam şunları söyledi: 

MAZERET ÜRETMEDİM 

"29 -1-2019 tarihinde Yılport Samsunspor Kulübü ile yaptığımız 1,5 yıllık anlaşma dün itibari ile sonlanmış bulunmaktadır. Son 15 maçta aldığımız bu güzel ve büyük camianın istediği şampiyonluğu için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık maalesef başarılı olamadık. Geldiğim andan itibaren hiç mazeret üretmedim hiç bir olumsuzluğun arkasına sığmadım şu anda da sığınmayacağım ve mazeretlerim için susma hakkımı kullanacağım. 

ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

Temennim bu sene yaşanılan olumsuzlukların önümüzdeki sene yaşamamanız ve önümüzdeki sene çok istediğiniz şampiyonluğu ulaşmanız. En çok üzüldüğüm nokta sözleşmemde tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 trilyon tazminatın olduğu ve 1,475 trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir. Bununla beraber bir sürü yalan haberi kasıtlı yaptığınızı biliyorum ve sizi Sadece Allah’a havale ediyorum. Saygılarımla”

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.