Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taşdemir: Sabırsız bir oyunumuz var

Samsunspor

Yılport Samsunspor bugün evinde Bodrumspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Taşdemir, oyunculardan memnun olduğunu dile getirdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 25. haftasında Samsunspor evinde Bodrumspor'u 3-1 yendi. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu.

SABIRSIZ OYUN

İsmet Taşdemir açıklamasında, "Rakibimiz bulunduğu yeri hak etmiyor. Daha üst sıralarda olmaları gerekiyor. Çok kaliteli oyuncuları var. Bütün rakiplerimiz kazandı. Bu bize psikolojik bir baskı oluşturdu. Şehrimizin bizden beklentisi var. Bundan dolayı futbolcularımız erken gol bulmak istediler ve acele ettiler. Önümüzde gördüğüm sıkıntı, oyunu kazanmak için çok sabırsız davranıyoruz. Pas oyununda ve hücuma geçişlerde acele ediyoruz. Oyunu biraz daha sakinleştirmemiz lazım. Oyuncuların isteğinden ve gayretinden gayet memnunum. Oyun içerisinde yapılanlar hoşuma gidiyor. Sabırsız bir oyunumuz var, tek olumsuz nokta bu. Bahattin penaltıyı lakayt kullanmadı. Gol atmayı çok istediği için kaçırdı. Bu oyuncular bizi hedefe götürecek. Bugün kaçan penaltı hatalıysa o hata da benimdir. Bu oyuncularla hedefe ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.