Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftarlarımız savaşan bir takım izleyecek

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, "Taraftarlarımız Altınordu karşısında sahanın her yerinde pres yapıp, rakibe boş alan bırakmadan çok baskılı oynayıp, gol pozisyonlarına fazla girip, değerlendirmeye çalışan bir takım izleyecek" diye konuştu. 


Samsunspor Haber - Samsunspor'un cumartesi günü sahasında oynayacağı Altınordu karşılaşmasına kesin galibiyet gözüyle bakıyor. Rakiplerinin çok dikkat edilmesi gereken formda bir ekip olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Özalan, "Altınordu genç, dinamik ve mücadele eden bir ekip. Bu hafta yapmış olduğumuz antrenmanlarda alanı çok daraltıp, sahanın her yerinde pres yapıp, rakibe boş alan bırakmadan çok baskılı oynayıp, gol pozisyonlarına fazla girip, değerlendirmeye çalışan bir takım görüntüsü sergileyeceğiz" dedi.  

DESTEK BEKLİYORUZ

Puan kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Alpay Özalan, "Çünkü artık kaybetmek istemiyoruz. İnşallah evimizdeki ilk 3 puanımızı almayı düşünüyoruz. İşimizin kolay olmayacağını söylemeliyim. Taraftarlarımızdan her zaman ki desteklerini bekliyoruz. En kısa sürede Samsunspor'u ligde hak ettiği yerlere getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Alpay Özalan, hücum oyuncularına özel antrenman programı uyguladıklarını da sözlerine ekledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.