Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftarın veda koreografisi büyüleyecek

Samsunspor

Samsunspor’un maçlarına ev sahipliği yapan 19 Mayıs Stadyumu’na bu hafta sonu oynanacak Giresunspor maçıyla veda edilecek. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu doğrultuda kritik 90 dakika öncesinde maraton tribününde çift taraflı koreografiye imza atacak

Samsunsporlu taraftarlar, yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Avukat Engin Sever’in yönetiminde planlaması yapılan ’19 Mayıs Stadı’na veda koreografisi’ öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. 1975 yılından bugüne Samsunspor’un maçlarına ev sahipliği yapan 19 Mayıs Stadyumu’na bu hafta sonu oynanacak Giresunspor maçıyla veda edilecek. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu doğrultuda kritik 90 dakika öncesinde maraton tribününde çift taraflı koreografiye imza atacak. 

KOREOGRAFİ DE YAPILMASI GEREKENLER  

Yapılacak olan koreografi de 5 bin 500 adet çift taraflı karton kullanılacak.  Kartonların bir yüzünde ‘1’ etiketleri bulunuyor. Yapılacak ilk anonsla kartonların üzerinde ‘1’ yazan taraf kaldırılacak ve koreografinin ilk deseni oluşturulacak. Sonra yapılacak anons ile tüm kartonlar ters çevrilecek ve ikinci desen oluşacak. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu talimatları yerine getirdiğinde Türkiye’de yine bir ilk başarmış olacak. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.