Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar passolig kartlarını kırıyor

Samsunspor

TFF'nin Süper Kupa finalinin Samsun'da oynanacağını resmi olarak açıklamasının ardından Samsunspor taraftarı ayaklandı.  Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu kararı passolig kartlarını kırarak karşılık vermeye başladı.

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu'nun(TFF) Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak Süper Kupa Finali'nin Samsun'da oynanacağını resmi olarak duyurmasının ardından Samsunspor taraftarı ayaklandı. Yeni statlarında ilk resmi maçını Samsunspor'un oynaması gerektiği görüşünü savunan ve bunun için yönetime mesaj üzerine mesaj yollayan kırmızı beyazlı taraftaların bu talepleri yönetim tarafından her zaman olduğu gibi olumlu olarak karşılanmamıştı. 

YÖNETİM SESSİZLİĞİNİ KORUYOR 

Ve Türkiye Futbol Federasyonu dün gece resmi siteden Süper Kupa finalinin oynanacağı şehri Samsun olarak duyurdu. Bu gelişme üzerine sosyal medya üzerinden passolig kartlarını kırma protestosunu başlatan Samsunsporlu taraftarlar, bu yanlıştan bir an önce dönülmesini istiyor. Konuyla ilgili olarak yönetimden bir açıklama bekleyen kırmızı beyazlı taraftarlar, eğer karardan vaz geçilmemesi durumunda sezon içinde maçlara gitmeyeceklerini dile getirdiler. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.