Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taner Taşkın: Çıkıp etkili bir sonuçla kazanacağız

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Takımı Gümüşhane maçına hazırlıyorum. Çıkacağız ve etkili bir sonuçla yolumuza devam etmek istiyoruz. İyi bir takımla oynayacağız. Gümüşhane her sene bu liglerde lokomotif olmuş takımlardan bir tanesidir" dedi. 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, AMED maçını unutup Pazar günü oynayacakları Gümüşhanespor karşılaşmasına konsantre olduklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik adamı, "Takımı Gümüşhane maçına hazırlıyorum.  Çıkacağız ve etkili bir sonuçla yolumuza devam etmek istiyoruz. İyi bir takımla oynayacağız. Gümüşhane her sene bu liglerde lokomotif olmuş takımlardan bir tanesidir" dedi. 

ZOR BİR MAÇ DAHA 

Bu ligde kolay maç olmadığını bir kez daha dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bizim açımızdan kolay diye bir maç yok. Her maç kendi adımıza zor geçecek. Ama biz zor oyunu bozmak istiyoruz. İyi mücadele edip, iyi futbol oynamak istiyoruz. İnşallah bunu neticeye yansıtacağımızı düşünüyorum. Hep söylediğimiz bir şey var. Samsunspor takımı sezon sonunda hedeflediği yerde olacak. Bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.